About me

Hi there! Ik ben Kaylee, een blij ei van 23 jaar – die woont in Gouda. Inmiddels woon ik hier samen met mijn vriend Bryan. We hebben een super schattig appartementje waar ik enorm trots op ben. Bij ons in woont Nemo, de kat. Deze ga je vaak tegenkomen hier!

Inmiddels ben ik al 3 jaar werkzaam in de kinderopvang. Hier heb ik mijn eigen groep waar ik drie dagen in de week te vinden ben. Dit doe ik met héél veel plezier.

De afgelopen jaren schreef ik op vele manieren voor mezelf; in een dagboek, notitieboekjes, maakte lijstjes etc. Ik kampte met een eetstoornis en een depressie. Hiervoor heb ik een interne behandeling gevolgd die bijna een jaar duurde. Van me afschrijven én creatieve dingen bedenken maakte me zo rustig.. Inmiddels gaat het al een stuk beter met me. Ben ik waar ik wezen wil? Nee.. Nog lang niet. Maar ik ben dik tevreden over hoe het nu gaat.

unnamed (1)

Door alles wat ik mee gemaakt hebt (dit was een preview van mijn bestaan, haha) weet ik zeker dat schrijven een onderdeel van mijn leven is. Op wat voor manier dan ook.

Ik vind het héél leuk om dingen te delen. Dit doe ik met plezier op mijn blog en op m’n Instagram. Op deze blog zal ik vooral laten zien waar ik heen ga op reis; ik show mijn favoriete fashion & beauty items; ik deel de hotspots én bezienswaardigheden die ik bezoek én ik schrijf persoonlijke artikelen.

Dus.. Neem gerust een kijkje! En als je vragen hebt.. Je mag altijd contact met me opnemen! Ik hoop dat je hier veel plezier hebt & tot – lees!

Liefs, Kaylee.