Binnenkijken #1| woonkamer

Hi guys! Het is weer tijd voor iets nieuws. Dit idee had ik al langer in mijn hoofd maar (en dat is het grappige) ik kreeg van een collega de vraag of “ik niet eens een blog over m’n huis wilde maken”, haha. Nou, hier is ‘ie dan!

Ik denk dat ik altijd al iets met styling gehad heb.. Het maakt me niet uit of het om kleding gaat of interieur. Ik stop graag veel tijd hierin en ik vind het ook leuk om alles bij elkaar te zoeken.

Ik vind en denk dat de inrichting van een huis héél veel zegt over een persoon (of personen). Ik laat jullie dan ook graag onze woonkamer zien én dus ook een persoonlijk stukje van mezelf. We starten met de woonkamer! Enjoy!


“Centraal”

img_6743

Dit is toch wel mijn favoriete plekje in huis en tevens ook het middelpunt van het huis. We kijken hier lekker tv, knuffelen met Nemo, doen een dutje of iets dergelijks.

Ook kan ik enorm genieten van alle spulletjes die hier staan. Sommige dingen hebben we gekregen en andere dingen kochten we zelf. Het is leuk om te zien dat je zoveel verschillende items met elkaar kunt combineren en dan nog één geheeld hebt.

dsc_4205

De lamp én kist komen bij de Kwantum vandaan.
Het grappige is dat we deze spullen al hadden voordat we überhaupt een huis hadden, haha.

snapseed-7

Ook wil ik nog even mijn letterboard uitlichten. Gek op dat ding!
Je kunt ze tegenwoordig echt overal kopen.
Ik vind het gewoon heel leuk om steeds een andere quote of zin neer te zetten. Dit doe ik dan ook regelmatig!

“Eetsmakelijk”

dsc_4199

Onze eettafel staat in onze woonkamer! We hebben een relatief grote woonkamer dus dat is enorm prettig. Wij zitten graag aan tafel en doen dit ook vaak; eten, spelletjes of gewoon lekker kletsen. Het kan hier allemaal!

dsc_4189

We zijn een lange tijd bezig geweest met bedenken hoe wij ons huisje écht ons huisje konden maken (qua herinneringen en foto’s). Ik hou er persoonlijk niet van om overal een fotolijstje tegen te komen.

Wij kozen ervoor om een IXXI te laten maken. Beste idee ever kan ik je vertellen.
Je kunt helemaal samenstellen hoe jij je foto wand wil hebben én je kunt hem naderhand ook uitbreiden. Dit is wat we na deze zomer ook gaan doen!

“Het laatste hoekje”

7585941872_img_6990

De lange muur achter de televisie is “racebaan – grijs”. Haha, ja – racebaan grijs.
We zijn enorm blij met de kleur. Zeker in combinatie met onze nieuwe televisie; deze lichten zijn enorm gaaf op deze kleur muur. Ook lijkt de muur in een bepaald licht grijs te zijn maar zo nu en dan zien wij er ook een blauwe kleur in.

7585941872_img_6983

7516805616_img_6995-1

Ondanks dat we erg blij met deze muur zijn, zijn we er over aan het nadenken om deze dit jaar een ander kleurtje te geven.
Zelf dachten wij aan dat olijf groen-achtige.. Wat vind jij?!

“Favorietjes”

dsc_4209

dsc_4168-1

Last but not least.. Een té gek canvas met een foto van onze trip door de Ardennen. Ik ben hier zó blij mee! Dit canvas komt bij https://www.fotofabriek.nl/ vandaan! Online foto’s bestellen (zeker op canvas) vind ik altijd best spannend.. Deze site is onwijs fijn om mee te werken en maakte dit een stuk aangenamer.

7583906320_img_6843

Voor nu staat hij even op onze kist tot we weten waar we hem op willen hangen. Ik ben er iniedergeval enorm blij mee! Mocht hij uiteindelijk zijn plekje gevonden hebben.. Laat ik dat natuurlijk zien aan jullie!

Wil jij ook zo’n té gek canvas bestellen? Check deze link dan even!
https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-canvas/


Wat vinden jullie van onze woonkamer? En welke ruimte zou je de volgende keer willen zien?

15 reacties op ‘Binnenkijken #1| woonkamer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s