MY WEEK IN PICTURES. #11

Yippie! Daar zijn we weer na een weekje geen MWIP.. Ik voel me inmiddels al weer een stuk beter – dus.. Let’s go!
Dit was weer een weekje met van alles; een bezoekje aan de HAP, een heerlijk avondje op Scheveningen én Rrrollend Gouda. Laat je me ook even weten hoe jouw week was? Enjoy & veel liefs.


Dinsdag 4 juni

Toch maar weer even langs de tandarts.. Mijn verstandskies heeft dus zó lopen drukken tegen m’n tandvlees – dat er een ontsteking is gaan zitten. Gelukkig kreeg ik antibiotica mee. Hopelijk gaan deze snel werken!

afterlightimage-20

Ik kon weer “opgelucht” ademhalen met al mijn tanden nog in m’n mond!
Vervolgens stapte ik de trein in om weer lekker een dagje te gaan werken. ‘S avonds kwam Bry me ophalen op het werk want we hadden een Sushi date met Duncan & Amber in Alpen a/d Rijn. Yummie for our tummy!

7516823696_img_6702

Woensdag 6 juni

Wat ben ik toch gek op die woensdagen vrij! Vanmorgen deed ik even “de boel” en vervolgens was het tijd voor een heerlijk havermout ontbijtje én een kokos-koffie op ons balkon. Heerlijk wakker worden dit!

7516823696_img_6717

Mijn mama en zusje kwamen vervolgens lekker even buurten. Ook liepen we met zijn alle even naar het winkelcentrum – daar kocht ik een té gave gele jurk (mijn nieuwe fav kleur denk ik) en panter oorbellen. Daarna bleven ze nog even lekker lunchen!

7583907680_img_6789

Vervolgens ben ik lekker aan het bloggen geslagen op mijn balkon. Ik kan wel honderd keer typen hoe fijn ik het nu vind om buiten te zitten. De zon komt bij ons ook pas rond een uur of 15:00 uur om de hoek kijken dus je zit daar zo heerlijk in de schaduw!

(Vandaag kwam My favorite items #2 online!)

afterlightimage-19
Ook moest er natuurlijk volop gespeeld en geknuffeld worden met m’n beste – kleine vriendje

#wednesdayismy(our)favday

Vrijdag 8 juni

IT’S WEEKEND!
Vanmorgen kwam m’n oma gezellig op de koffie! Vervolgens zijn we even een rondje wezen lopen in het winkelcentrum.
Daarna was het tijd voor een heerlijke lunch..

7585923632_img_6825

De afgelopen week voelde ik me contstant erg moe. Dit zal wel een uitwerking zijn op een hele week met pijn rondlopen.. Vaak loop ik mezelf voorbij en ga ik gewoon door. Daarom kies ik nu lekker voor wat “me-time” met een bak thee, Nemo en Netflix.

Onze avond liep iets anders dan we gepland hadden.. Bry wilde “even” de vaatwasser maken. Hij kreeg een stroomstoot en daardoor kwam hij met zijn duim langs iets scherps. Zo scherp dat zijn hele duim open lag.. Ik was bezig met “operatie EHBO kist” pakken maar ik werd onwel en viel flauw. Ja – mooi verhaal dit.. Uiteindelijk zijn we langs de HAP gereden en kreeg Bry 5 hechtingen.. Nu maar hopen dat het snel weer geneest!

Zaterdag 9 juni

Zo! Eerst maar even rustig opstarten na zo’n avond..
Nemo was het hier helemaal mee eens en hield even een goed gesprek met de tv-kat….

img_3175

Daarna zijn we langs mijn moeder gereden voor een heerlijke lunch én vervolgens was het tijd voor “our Date day!”.
We zijn lekker naar Schevening gereden.

We hadden nog een bon thuis liggen voor een borrel & een hapje. Deze hebben we verzilverd bij “El Nino”. Wat een heerlijk plekje hier zeg! De zon kwam ook om de hoek kijken en de wind ging liggen. Lovin’ it!

afterlightimage-21

Uiteraard gaat niets vanzelf bij ons en moest Bry eerst een bierdouche ondergaan.. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken, haha. We zaten hier zo lekker dat we besloten om hier ook te gaan avond eten. We kozen voor losse tapas hapjes!

En een toetje mocht natuurlijk niet ontbreken hé.. 🙂

afterlightimage-22

Na dit heerlijke en vooral relaxte avondje was het tijd om naar de nieuwe “Jurassic World” te gaan. Aanradertje hoor!

Zondag 10 juni

7516813776_img_6976

Vanmiddag sloten we dit weekend af op Rrrollend Gouda. Dit is echt 15 min fietsen van ons huis dus hoe fijn is dat!

7516813776_img_6945

Onwijs toffe plek met leuke tentjes. Ook speelde er een heerlijke band en kwam het zonnetje weer om de hoek kijken!

06EF1E4C-EB46-4EAC-B22D-F100808C7A39.jpeg

Drinken, eten & friends.. Beter dan dit kan bijna niet op de zondag avond!

See ya next week!

22 reacties op ‘MY WEEK IN PICTURES. #11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s