My favorite items #2

Yippie! Het is weer tijd om mijn favorietjes van dit moment met jullie te delen. Ik kan haast niet wachten dus we gaan gewoon gelijk van start! Héél veel plezier!


7583883360_img_6676

★ “Een nieuwe maand betekend een nieuw hoesje” –> Ik ben echt zo enorm fan van de hoesjes van Paradise Amsterdam. Ze zijn er echt in allerlei soorten en kleuren. De manier waarop ze deze hoesjes inpakken vind ik ook het einde. Deze meid kan weer een maandje vooruit, hoor! 🙂

Je kunt nog steeds de kortingscode “kayl.geurts” gebruiken! So.. GO!

Website – https://paradiseamsterdam.com/


7583883360_img_6692

★ Ik begin bij het onwijs leuke sjaaltje die je hierboven ziet liggen. Deze webshop heb ik pas ontdekt en dit is he-le-maal mijn ding. Ik heb het over Mi Vida Jewelry

De Mi Vida collectie bestaat uit armbanden, de schattigste enkelbandjes, de té leuke haaraccessoires, mooie kettingen en sjaaltjes. Het is echt even de moeite waard om deze items te gaan bekijken. Maar dit is niet het enige wat me sierde aan deze shop. De gedachte achter deze webshop vind ik echt fantastisch..

7583907680_img_6785

Tegenwoordig zit iedereen op social media en merkte ik dat het leven er op Instagram fantastisch uit ziet. Als je door je Instagram feed scrollt lijkt het alsof iedereen het perfecte leventje leidt, want er worden alleen de leukste momenten gedeeld. Na het bekijken van mijn eigen Instagrampagina betrapte ik mijzelf erop dat het lijkt alsof ik alleen maar op vakantie ben, wat (helaas) echt niet zo is.
Maar de keren dat ik huilend met het handen in mijn haar zat voelde ik ook niet zo de behoefte dit te delen met de rest van de wereld.
Hier wilde ik iets mee gaan doen. Want waarom zouden we doen alsof alles perfect is? We zijn allemaal onszelf. Compleet met alle goede, maar ook minder goede eigenschappen en onze guilty pleasures. Iedereen eet alleen wel eens te grote chocoladereep op, terwijl je eigenlijk wilde gaan sporten. Wie zegt er niet eens wat onhandigs dat je later hard moet lachen om wat je ook alweer zei.
Dit overkomt de beste! Met de Mi Vida collectie wil ik je er elke dag aan herinneren dat het leven leuk is. Schreeuw het van de daken, deel schaamteloos een niet awesome selfie en laat met de collectie zien wie jij bent. Dus eet gewoon de heerlijke hamburger als je daar trek in hebt. We zijn jong en kunnen genieten. Ga uit
als je daar zin in hebt en eet wat je lekker vindt.
Ik sta zelf op alle foto’s. Niet omdat ik mijzelf nu zo prachtig vindt, maar omdat ik vind dat het echtmag zijn en niet alleen de perfecte kant getoond hoeft te worden.

img_2727

Gebruik de kortingscode “blogbykayl” en krijg 20% korting op jouw bestelling!

Website https://mividajewelry.nl/
en check ook haar Instagram – https://www.instagram.com/mividajewelry/


7583883360_img_6691

My Jewellery is it!

Deze shop is echt al zo lang een favoriet. Ik heb verschillende items in de kast hangen maar ik draag ook vaak hun sieraden. De laatste tijd ben ik enorme fan van het layeren van kettingen.

Deze ketting past dan ook perfect bij degene die ik het liefst draag op dit moment.

img_6614

Bij My Jewellery shop je de must-haves van dit seizoen. Je kunt hier sieraden, horloges, accessoires, kleding en zelfs schoenen vinden.

Het leuke aan deze shop is dat je eindeloos kan mixen en matchen. Ik hou er van!

Website – https://www.my-jewellery.com/


7583883360_img_6697

You’re never fully dressed without perfume

Ik ben echt he-le-maal fan van deze twee geurtjes. Toevallig liep ik tegen deze “Lolita” aan in de Etos. Op slag verliefd was ik! Hij blijft heerlijk lang zitten en met elke beweging ruik je hem nog.

Hetzelfde geld voor het luchtje van de Zara. Ik was ten eerste best verrast dat de Zara een eigen parfum lijn had. Toen ik aan het shoppen was met mijn oma, zagen we deze staan bij de kassa. Na één pufje wist ik het zeker… Ik moest deze hebben!
Het is een enorm fijne en frisse geur. Ook deze blijf je de hele dag ruiken! En duur? Nee! Helemaal niet. Hij was €12,95!

Ik ben helemaal blij! Wat waren jouw favo’s van de afgelopen tijd?

31 reacties op ‘My favorite items #2

 1. Je hebt helemaal gelijk, je ziet op Social media toch vaak alleen d goed kanten van het leven, want als we ons slecht voelen, laten edit liever niet zien. Ik vind de items heerlijk zomers, de telefoonhoedjes, maar ook het sjaaltje en horloge. Fris en mooi van kleur allemaal.

  Liked by 1 persoon

 2. Leuk om te lezen! Ik ben ook My Jewellery fan! Wat je zegt over social media klopt helemaal. Het lijkt alsof iedereen altijd het perfecte leventje lijdt, terwijl dit echt niet zo is. Ik probeer ook echt wel de echtheid in mijn feed te verwerken. Ik post ook weleens een make-uploze selfie of foto’s van een heerlijke broodje met Italiaanse ham of een sorbetijsje met een dikke toef slagroom.

  Liked by 1 persoon

  1. Haha dat is toch heerlijk! Zouden we eigenlijk allemaal moeten doen. Zelfs zo’n klaag onderschrift over hoe we onszelf die dag voelen zou gewoon moeten kunnen!! Maar toch is zoiets op de één of andere manier toch een drempel voor vele..

   Like

 3. Mooie spullen hebben ze bij My Jewellery shop! En leuk om de achtergrond te weten van Mi Vida Jewelry. Ik ben zelf ook fan van de Zara geurtjes. Niet te duur en lekker.

  Liked by 1 persoon

 4. Heel herkenbaar. Op instagram zie je iedereen een perfect leven hebben. Als je op mijn persoonlijke account kijkt ben ik ook alleen maar op vakantie haha. Ik probeer wel af en toe ook wat minder leuke kanten van het leven te delen. Oh en ik vind dat bloesje wat je aan hebt echt mooi staan bij je! En het sjaaltje is ook schattig

  Like

 5. Leuke dingen zijn er gewoon om te delen met de wereld. Minder leuke dingen zijn er om te delen met mensen die we belangrijk vinden. Ik denk dat we daarom minder delen op social media wat pijnlijk is. Wel een leuk idee achter de collectie en mooi sjaaltje zeg!
  Mijn favoriet? De nieuwe luiers die ik kocht voor mijn dochter (mama’s vergeten zichzelf soms eens ;))

  Like

  1. Ik denk dat je dit heel goed gezegd hebt zo! Pijnlijk is kwetsbaar en dat willen we vaak niet.. Thanks! & haha, ja – dat moet ook hé! Maar vergeet jezelf niet, joh!!!!!! Mam’s mogen ook soms even genieten! X

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s