Things I loved in May

*doet een dansje* Het is alweer begin Juni, jongens! De maand mei is voor mij echt voorbij gevlogen. Ik ben een nieuwe baan rijker, heb gereden en genoten in/van de Ardennen én ik heb fijne momentjes gehad met de mensen om mij heen. Ook liet ik mijn hamster Pino inslapen.. Geen fijn moment maar toch ook wel weer een geluksmomentje..
Gek hé, hoe het leven je blijft verrassen..

Vandaag ook even geen “My Week In Pictures”.. Ik baal er enorm van maar ik heb deze hele week half beleefd/ervaren door een ontsteking in m’n kaak én een migraine aanval.. Nog steeds heb ik veel last van mij kaak en ik merk dat dit me enorm belemmerd..

Dus sorry.. Ik denk dat ik er zelf meer last van heb dat ik dit artikel niet kan plaatsen dan dat jullie dit hebben maar hey.. That’s life. Soms loopt het niet zoals ik zou willen en ik denk dat ik me daar gewoon even bij neer moet leggen..

Ik deel hierbij wel héél graag mijn 20 geluksmomentjes van de maand – mei met jullie! Enjoy!

afterlightimage-15

 1. ★ Met een “yes” feeling de deur uitstappen na een sollicitatie (én aangenomen zijn!!)
 2. ★ Twee keer op één dag na – één weekje vrij hebben!
 3. ★ Genieten van een hapje en drankje op ons balkon (die weer helemaal spik & span is voor de zomer!)
 4. ★ Geen besef van tijd hebben (ik ben namelijk echt een pietje – planning..)
 5. ★ Mooie – nieuwe – plekjes ontdekken tijdens onze trip door de Ardennen.
  Benieuwd? Lees hier hoe wij deze dagen beleefd hebben!
  Every day is a new adventure – “Ardennen 1/3”
  Every day is a new adventure – “Ardennen 2/3”
  Every day is a new adventure – “Ardennen 3/3”
 6. ★ Mijn dierenvriendje Pino in laten slapen behoort absoluut niet tot de “Things I loved”. Wel was het aller laatste beeld – dat hij bij Bry op zijn hand in slaap viel – hét beeld wat ik koester en bij me draag.
 7. ★ Jordy (m’n kleine-grote broer) kwam voor het eerst bij ons eten. Ik zag hem enorm genieten hiervan!
 8. ★ Zonder energie thuis komen maar al gauw daar overheen zijn na het zien met van Bry én Nemo die elkaar knuffelen *ik smelt even, hoor*
 9. ★ Een nieuwe rubriek in het leven blazen op mijn blog! Een gedeelde blog met mijn lovah. Ben je benieuwd? A recipe is a story that ends with a good meal #1
 10. ★ Bry deed mee aan de Roparun. Normaal gesproken spreek ik hem, als we niet thuis zijn, nog best veel over de telefoon. Nu was dat wat minder, wat logisch was.. Maar bij elk berichtje – verscheen er een grote glimlach en een warm gevoel van binnen
 11. ★ Het gevoel dat ik kreeg toen ik Bry weer kon knuffelen na de Roparun
 12. ★ Cindy kwam pannenkoeken brengen toen alle winkels op eerste Pinksterdag dicht waren én ik vergat om eten te halen (en dus zonder eten zat). Deze waren echt té lekker. Zo lief!
 13. ★ Nieuwe kleren krijgen en aantrekken. Ik kan zó genieten van dat “aantrek” momentje. Alles is leuker met nieuwe kleren 🙂
 14. ★ Het moment waarop Beau tijdens Latin Fest een dansje wilde doen met een wijnglas in haar mond.. Dit wijntje belandde ergens anders dan in haar mond (zorgde voor een lachwekkend moment die ik nooit meer zal vergeten!)
 15. ★ Op een terras mensen kijken achter een grote zonnebril
 16. ★ Pakketjes ontvangen!!!! En dit waren er deze maand veel, joh!
 17. ★ Jammie.. Mijn aller eerste slush puppy dit jaar! #teamslush
 18. ★ In de file staan met Post Malone op de achtergrond (en dit kei hard – zonder schaamte – mee zingen. Ook al weet ik 9 van de 10 keer niet eens wat ‘ie zegt..)
 19. ★ De ringstaart maki’s die van mijn hand aten
 20. ★ Een onwijs lief kaartje in mijn brievenbus vinden van een collega. Het mooie hieraan is dat ik dit totaal niet verwachtte. Vooral de lieve woorden die hierin stonden.. 🙂
 21. ★ En deze mag ik eigenlijk niet vergeten.. Het ontmoeten van een groepje Duitse jongens #zonneschijn

Een bijzondere maand met veel vrije dagen én veel verschillende geluksmomentjes. Ik begin me steeds meer te beseffen hoe fijn het is om “mijn leven te leiden”. Klinkt lekker zweverig maar jeetje.. Toch is het zo!

Ik geniet van deze blog en ik sluit hem wederom weer af met een grote glimlach op mijn gezicht!

Hoe was jullie mei-maand?! En staan er al leuke dingen gepland voor de maand juni?

13 reacties op ‘Things I loved in May

 1. Zo heeerlijk hoe jij bij al die kleine momentjes stil kan staan. Dat moet ik zelf ook echt gaan proberen! Vaak sta ik er niet bij stil en vergeet je soms om echt even aandacht te geven aan die mooie momentjes. Soms ren en vlieg je maar door het leven zonder te beseffen wat er allemaal gebeurd. Maar 1 van mijn geluksmomenten zijn toch wel maandag op het werk aan komen en mijn lieve collegadinnetje weer te zien! Ga die momenten zo missen, nog een maandje mop en dan moeten we echt 1000 datumprikkers invullen 😄🤗

  Liked by 1 persoon

  1. Hahaha, doen Els – doen! Jij hebt genoeg dingen om bij stil te staan ❤️ en die datumprikkers.. win worden daar helden in want o – wee!! Wij moeten elkaar blij en zien!!!!!!! ❤️❤️❤️❤️ Tot morgen scheetie! X

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s