MY WEEK IN PICTURES. #10

Alweer de #10e MWIP! Kleine mijlpaal dit hoor.
Maar hey.. Wat een week.. Ik heb echt van alles te vertellen! Van autopech tot aan “ik-spring-in-de-lucht-van-blijdschap” momentjes.. Toch merkte ik dat ik deze week “iets” te veel dingen gepland had.. Telkens probeer ik dit onder controle te krijgen maar ik blijf mezelf té vaak “overschreeuwen/overplannen”. Ik ga hier echt weer op proberen te letten.. Heb je tips? .. Deze zijn altijd welkom! 🙂
Maar voor nu.. Pak snel nog even iets lekker te drinken en scrol dan gauw naar beneden! Veel plezier!


Maandag 21 mei & Dinsdag 22 mei

img_2003.jpg

YES! *doet een dansje* Vandaag was ein-de-lijk de dag dat Bry weer lekker thuis kwam! Al vroeg was ik op pad naar Rotterdam. Eenmaal aangekomen, zocht ik Bry’s ouders op en zijn we over het terrein gaan lopen. Dit was trouwens echt pal naast de Markthal, super grappig.

Het was echt een enorm iets. Ik wist niet dat dit zó leefde. Eigenlijk ook wel logisch als je bedenkt dat er +/- 300 teams mee deden hieraan.

Ook was het onwijs tof om te zien hoe al deze teams, stuk voor stuk, zó blij en vol enthousiasme over de finish liepen. Dik maar dan ook echt dik respect.
Na 2 uur in het zonnetje gestaan te hebben, kwam dan eindelijk Bry’s team binnen!

Zoveel blijdschap toen ik hem weer kon knuffelen! 🙂 Ik ben onwijs trots op ‘m! Tegen het einde van de middag reden we naar zijn ouders om daar even wat te eten. Toen we thuis kwamen lag hij al gauw te slapen. En ik? 13 reasons why marathon!

De volgende dag was niet zo spannend.. Veel tijd samen inhalen en de kasten moesten gevuld worden dus tijd voor wat boodschappen!

Woensdag 23 mei

img_2149

Vandaag was het Kelly-tijd! Even lekker kletsen en een hapje eten. Ook moest ik even met haar deze toffe spot delen (zie foto hierboven!) *doet een gek dansje*.

We besloten lekker buiten te gaan zitten bij de Koffiefabriek. Het spetterde wel wat maar ondanks dat was het een genot om lekker mensjes te kijken en met elkaar te kletsen.

7518835968_img_6352

Ik ben echt een fan van granola. Deze was huis-gemaakt dus mijn keuze was al snel gemaakt! Én lekker dat het was! Kelly ging voor een tosti (always a good idea).

Ook werkte ik aan een nieuwe rubriek die ik ook meteen online knalde! Iets met lekkere recepten 🙂
Benieuwd? A recipe is a story that ends with a good meal #1

S’avonds besloten we om lekker de fiets te pakken en een stukje te rijden naar Waddinxveen. Even een ijsje happen!

Vrijdag 25 mei

7583906880_img_6388

WHAT A DAY! Ik denk dat ik wel kan zeggen dat we vandaag genoeg unieke dingen beleefd hebben hoor!
We beginnen even bij het begin 🙂

Vanmorgen reden we naar het plaatsje Anna Paulowna. Jij vraagt je nu zeker af of dit uberhaupt in Nederland is?! – Ja zeker! Dit plekje kun je richting Den Helder vinden. We reden hierheen voor Dierenpark Hoenderdaell & Stichting Leeuw!

Zelf was ik hier nog nooit eerder geweest maar wauw.. Wat een bijzonder mooi park is dit! Alles is enorm nieuw en goed onderhouden. Ook zag je aan de dieren zelf dat ze het echt heel erg goed hebben daar.

7583932240_img_6520

We begonnen bij de Alpaca’s!! My favorite animal e-ver! Ik deed al een dansje toen we het park binnenliepen en ik ze zag lopen. We mochten ook gewoon in het gebied waar deze leuke beesten liepen rondlopen!!!!! Knuffelen geblazen!!

img_2332

Op de site had ik gespot dat je ook ringstaart maki’s mocht voeren. Deze voersessie zou starten om 13:00 uur dus we moesten even opschieten met Alpaca’s knuffelen! Maar hey.. Wat een ervaring was dit zeg!! Deze beestjes sprongen subtiel op iedereen en raakte je heel voorzichtig aan. Ze waren aan het genieten van de worteltjes die wij hen gaven.

S’avonds stond er een avondje uit eten op de agenda met vrienden. Echter liep deze avond héél anders dan gepland.. We strandde met onze auto langs de N11..

img_2351

Uiteindelijk ging het gelukkig maar om een loszittende stekker.. *lacht hardop*
We besloten daarna toch nog even met onze vrienden de stad in te duiken voor een drankje!

Zaterdag 26 mei

snapseed-2

Vandaag was het Bossendag! Een familie dag die één keer in de zoveel jaar plaats vind.
Dit keer was ‘ie in Avifauna! We gingen lekker met zijn alle lunchen en doken vervolgens het park in.

Wat een weertje zeg! We troffen het enorm. Maar als echte Nederlander moet ik toch wel even zeggen dat het net iets te warm was.. 🙂 Voor “het lekkere” had het wel een paar graadjes koeler mogen zijn (we moeten altijd even zeuren toch? haha). Maar hey! Dat mocht de pret zeker niet drukken.

Na deze gezellige dag besloten we lekker een pannenkoek te gaan eten bij De Pannenkoe! Eigenlijk zou Bry ze thuis gaan bakken maar wie gaat er met dit weer nou uitgebreid in de keuken staan?! Wij niet! Joe! 🙂

snapseed-1

Wij hadden de beste serveerste e-vah hoor! Bedankt voor het lekkere eten, Amber!

Zondag 27 mei

Vandaag was ik alweer vroeg op pad. Ik mocht namelijk mee naar een event in Zoelen! Ja.. Zoelen! Weer zo’n prachtige – onbekende – plaatsnaam, haha.
Ik kom nog eens ergens joh!

img_2451

Het event dat plaats vond was een “Wipe Out” georganiseerd door “Deargoodmorning”
Super vet! En weer eens totaal iets anders!

Dit is de enige Wipe Out baan in Nederland. Het was sowieso al leuk om dat te kunnen zien. Het zag er namelijk echt super leuk uit allemaal! Je kan het terrein vergelijken met een soort strandje aan een meer en op dat strandje kon je allemaal verschillende Wipe Out “opdrachten” vinden.

Ik deed overigens niet mee hoor.. Niks voor mij! Kijken is het leukst *binnenpretje*!
Er was eigenlijk ook geen tijd om mee te doen want er was een camera gesneuveld in het water.. Vet balen.. Zo ontstond er een belangrijke missie die ochtend –> “Op zoek naar een duikbril” (Of iets dergelijks…) Laten ze dat nou alleen niet hebben daar.. Beetje jammer.. Maar ondanks dat én het kleine beetje regen, dat af en toe viel – was het enorm gezellig met de mensen die hierbij waren!

De rest van deze avond ga ik heerlijk relaxen, dat is een ding wat zeker is!
Ik wens jullie alvast een hele fijne – nieuwe – week toe! Tot lees!

36 reacties op ‘MY WEEK IN PICTURES. #10

 1. Ik wil ook al zolang een keer naar Hoenderdael. Het is redelijk dichtbij voor ons, maar toch sla ik het steeds over. Blanckendael in Tijtjehorn is trouwens ook leuk.

  Like

 2. De Roparun is inderdaad iets dat heel erg groots is in Rotterdam en enorm leeft! Leuk dat je eens in de Markthal bent geweest zeg! Vroeger (vóór de Markthal) heb ik nog op de Markt zelf gewerkt haha. Voor mij dus bekend terrein, ik woon vlak naast Rotterdam 😉

  Liked by 1 persoon

 3. Klinkt als een superleuke week! Kende het park ook niet, moet ik eerlijk zeggen, maar wel mooi. En de Roparun is zo mooi he? Al die mensen die zich zo voor het goede doel inzetten…

  Trouwens die drukte… Heel herkenbaar! Weet zelf ook niet heel goed wat ik ermee moet, behalve gezond eten en op tijd naar bed. Dat scheelt wel. En genoeg momenten proberen te krijgen waarop je even iets doet voor jezelf.

  Liked by 1 persoon

  1. Is de moeite waard om een keer te gaan kijken!
   Ja bizar gaaf.. Ik weet ook zeker dat ik volgend jaar weer naar de binnenkomst ga kijken.

   Ik denk dat je gelijk hebt! En dat er ook niet zo gek veel meer aan te doen is.. Toevallig kon mijn lichaam het niet hendelen en kreeg ik gister migraine.. Was iets te laat met “momentjes voor mezelf” pakken..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s