MY WEEK IN PICTURES. #9

Hi guys. Alweer een nieuwe week! Een week met véél geel 🙂 Deze week verliep enorm chill en fijn. Ook al stond er redelijk veel op de planning; het waren allemaal leuke dingen! Iets met Bry’s deelname aan de Roparun, feestjes op het strand én lieve vriendinnetjes om mij heen. Ik genoot van deze week, hopelijk jij ook! Enjoy!


Maandag 15 mei

Deze week staat in het teken van de Roparun!!!!

afterlightimage-3

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Bron – https://www.roparun.nl/nl/algemeen/

Bryan mag met zijn werk dit jaar mee doen hieraan (de roparun vind dit weekend plaats!). Super spannend allemaal!

Woensdag 16 mei

De ochtend begon met “Jane The Virgen” & een kop koffie. Iets wat last van opstart problemen.. Gisteravond was ik bang voor een migraine aanval (zo voelde het namelijk) máár gelukkig trok deze toch weg. Jammer genoeg heb ik daar de volgende dag dan toch nog wat last van.. Zo’n rustig opstart ochtendje is dan echt ideaal!

afterlightimage

‘S middags had ik een thee date met m’n nicht!
Even spieken bij de babykamer én lekker kletsen. Al die kleine mini spullen..
Lovin’ it! Dat deze kleine meid maar snel mag komen!

Vervolgens kwam ik thuis en ontving ik dit té schattige katten portemonneetje;

afterlightimage-2

Deze catmom was natuurlijk he-le-maal heppiedepeppie!

Donderdag 17 mei

Wanneer je “stiekem” even niet zo heel goed in je vel zit maken de kleinste dingen het toch allemaal weer goed;
Ik had door dit plaatje  echt weer even zo’n “besef hoe mooi leven je hebt – momentje”.

afterlightimage-1
Wanneer Bry – Nemo oppakt, grijpt Nemo altijd meteen naar zijn staart. Té leuk om te zien.

Ook is het officieel weer lekker weekend *doet een dansje*
Na het avond eten reden we nog even mama’s kant op. Bry had wat spulletjes nodig voor de Roparun én mijn haar was wel weer toe aan een verf beurt 🙂

Vrijdag 18 mei

De wekker ging wederom lekker vroeg vandaag! Voor een goed doel want ik mocht Bry weg brengen vandaag. Vandaag vertrokken Bry en zijn werk richting Parijs voor de Roparun. Een jaar geleden koos Bry ervoor om hieraan mee te gaan doen. We zeiden allebei; ah joh! Dat is pas volgend jaar met Pinksteren.. En kijk nu eens! Het is gewoon al weer zover..

img_1673
Go Team Orga! Succes en tot maandag!

Há, een pluspuntje is wel dat ik de Lely-stra tot mijn beschikking heb (wij hebben een Opel Astra aka Bry-stra of de Lely-stra #binnenpretje)! Ik reed naar oma want ik had een oma – Kaylee – date vandaag! Lekker shoppen, kletsen en wandelen in het Alexanderium.

We begonnen met een ontbijtje bij de La Place!

afterlightimage-4

Vervolgens zijn we lekker overal gaan snuffelen. Wat een heerlijk winkelcentrum is dit toch! En zo dichtbij huis.
Het was echt een hele fijne ochtend en middag; Love you omie!

Ik ben trouwens echt een blij ei op dit moment! Onwijs toffe dingen gescoord die ik kan gebruiken bij het warme weer (wat komt en gaat) maar ook bij “normale” temperaturen. Shirtjes, een rokje, een jurkje én schoenen. Ook kochten we een luchtje bij de Zara (dikke vette aanrader!).

 

Met “het veranderen” van het weer, merk ik dat ik moeite heb om ook qua kleding ook weer “te veranderen”. Alles is weer een beetje bloter aan het worden en we mogen onze armen en benen weer showen; over allebei ben ik onzeker.. Het mooie is dat ik, met alles dat we vandaag kochten, me enorm lekker voel *kijkt stoer*.
Je zult alle lookjes vanzelf voorbij zien komen!

Ook was dit mijn eerste avondje alleen. Naja.. met Nemo! Lekker knuffelen en Netflixen!

Zaterdag 19 mei

Date day with my best friend!
Er stond een feestje op de planning in Zandvoort. Wij reden hier tegen het einde van de middag heen. Eenmaal daar was het eerst even “dinner-time”.

afterlightimage-12

Vervolgens hadden wij een hele fijne én gezellige avond op het Latin Fest bij Beach Club Vroeger. Grappig dat je op zulke avonden toch nieuwe mensen leert kennen. Mensen waar je het gevoel bij hebt dat je ze al eeuwen kent, haha. Het was top! #zonneschijn

 

S’nachts was het een heel dingetje om naar huis te komen. We reden verkeerd én de mist was zo enorm dik dat we nauwelijks wat zagen. Maar mijn beste vriendin is de beste chauffeur op deze planeet en dus bracht zij ons heel huids thuis!

Zondag 20 mei

Na welgeteld 5 uurtjes – was het tijd om op te staan! Beau en ik waren niet vooruit te branden maar toch.. Het ging redelijk goed (ouwe oma’s).
Tegen het middag uur pikte we Nicole op en reden we naar Rotterdam. Even lekker lunchen bij Lot & Daan!

afterlightimage-10

Een nieuwe food-blog over deze onwijs toffe zaak – komt snel online!

 

We genoten van dit enorme lekkere sapje én ik (uiteraard) van m’n pancakes. Beau & Nicole hadden de Lot & Daan special. Yummie for our tummy!

img_1898

Na weinig slaap en veel dansjes kakte in enorm in s’ middags. Ook kwam ik erachter dat ik niets te eten had voor vanavond.. De winkels waren tot mijn verbazing ook dicht dus eh.. Ja……..

Gelukkig heb ik een lieve vriendin die “de pannenkoekenboer” speelde vandaag. Zij kwam deze zelfs brengen!! Als dat geen liefde is…. 🙂 #heelveelliefde

7516844816_img_6298

Ik ga nog even genieten van dit extra lange weekend! Hebben jullie het fijn gehad? En gaan jullie nog iets leuks doen op Tweede Pinksterdag?

28 reacties op ‘MY WEEK IN PICTURES. #9

  1. Afgelopen week is er hier niet veel speciaals gebeurd. We hadden zondag wel een communie en maandag hebben we lekker genoten van een langer weekend.
    Lijkt me dat jij wel een zalig weekje had!!

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s