MY WEEK IN PICTURES. #7

Jeetje.. Inmiddels zit de eerste week van mei er alweer op!
Het lijkt alsof het allemaal nog zoveel sneller gaat sinds ik bewust bezig ben met deze overzichtjes.

Dit was een, wat gekke, drukke week met veel verschillende emoties. Gelukkig bestond deze ook uit enorm veel uit lichtpuntjes.. Van “geheime missies” tot aan afspraakjes met m’n favoriete mensjes op deze planeet.

Ook merk ik dat ik echt niet kan stoppen met fantaseren over onze roadtrip volgende week! Ik ben er nog niet uit of ik een “uitgebreide” MWIP #8 ga schrijven óf dat ik hem beknopt ga houden met wat “highlight” foto’s.
Ik denk namelijk dat het super leuk is om van alle drie de dagen – een aparte blog te maken; zodat ik jullie echt met ons mee kan nemen op “mini vakantie” door de Ardenne! 🙂

Maar voor nu.. Lees en kijk je mee naar deze afgelopen week? Enjoy!


Woensdag 2 mei

0423c8fa-c7f6-4911-9a7d-3afc40541161

Mijn “mei” begon echt meteen al té goed. Helaas kan ik nog niet zeggen waarom maar ik beloof je dat dit snel komt! Het ergste is dat ik enorm slecht ben in m’n mond houden.. Dus dit gaat een hele klus worden. Maar ik kan dit! *kijkt stoer*

Na dat gene waar ik vanmorgen vroeg m’n bed uit moest – was het tijd voor een lunch date met Kelly. Ons plan was om eerst naar Amsterdam te gaan máár Kelly vond een lunch spot in Reeuwijk waar ook ik niets van wist. We belande dus dichtbij huis. Toch heb ik altijd het gevoel alsof ik ver weg ben wanneer ik in Reeuwijk loop. Met het zonnetje erbij (en Kell) was dit dus helemaal een win-win situatie!

78164490-dfc0-4f73-b8b2-42f762d498e2

“Mercatu – Osteria, coffee & bar, meetings” dát is het tentje waar we lekker gingen lunchen. Ik vond het een fijne bar om binnen te lopen. Het interieur was erg stoer en landelijk – hou ‘k van. Het is een overzichtelijke plek met veel ruimte. Deze bar grenst aan hun ijssalon én aan hun restaurant. Je hebt dus echt van alles wat!

Ik begon zelf met een chai latte. Deze smaakte top! Iets minder “sterk” dan ik gewend ben maar dat was zeker geen minpunt. Ook het eten (waar we natuurlijk voor kwamen) was smullen! Zelf koos ik voor de pancake’s en Kelly voor een breakfast-bowl. 

img_0384

Met een volle buik besloten we nog een stukje langs de plas te lopen. Ook kon ik echt niet stoppen met praten over datgene wat ik nu dus niet mag typen. IK VIND DIT NU AL ZÓ LASTIG.. Bestaan er tips voor “het houden van je mond?

Donderdag 3 mei

Af en toe baal ik zo erg dat mijn lichaam heftig kan reageren op vermoeidheid en sterke emoties.. De aften in m’n mond zijn echt niet okey en dan nog maar niet te beginnen over die mooie zwarte kringen onder m’n ogen.. Feestje!!

Gelukkig heb ik weekend!

afterlightimage-12

En mijn weekend begon goed hoor; met deze overheerlijke pizza broodjes op ons balkon in het zonnetje!

Vrijdag 4 mei

Ik ben de hele ochtend bezig geweest in ons huisje.
Rust in het huis is rust in het koppie. En.. Het werkte!

Vervolgens ontving ik een leuk pakketje! Ik ben dol op appelstroop en toevallig was onze pot van de week leeg gevallen in de la.. Ja.. In de la.. Ik kan je vertellen dat je hier niet zo vrolijk van wordt. Maar goed.. Des te blijer was natuurlijk ik met dit! Jammie!

8c7083b5-8766-4bd0-87df-5a7b1d0a31ea

Daarna was het tijd om de Nikon (camera) van Bry’s ouders uit te proberen. Deze mogen wij volgende week meenemen tijdens onze roadtrip.
Nemo was uiteraard even het proef(konijn)kat.

 

Aan het einde van de middag had ik een (vervolg) afspraak over “dat ene wat ik nog niet kan vertellen” van woensdag. Volgende week kan ik je wel alles vertellen!
Ik ben in ieder geval echt enorm blij, trots en enthousiast. Tegelijkertijd ben ik ook enorm zenuwachtig, onzeker en bang..
Ja. Ga jij nu maar eens raden wat ik je wil vertellen! *gemeen lachje* 

Zaterdag 5 mei

img_0527

Uiteindelijk was dit een redelijk drukke (maar onwijs fijne) zaterdag. Vanmorgen zijn we naar de IKEA gereden om wat spullen voor het balkon te kopen. Eindstand – je komt altijd met véél meer terug dan je eigenlijk nodig had, haha. Vervolgens door gereden naar de winkel voor wat boodschappen én daarna zijn we op de fiets gesprongen – naar de stad.

50eda990-ae7b-4323-8168-231ccb66e9ee

Onder het genot van een ijsje liepen we lekker door de binnenstad heen. Ik blijf het keer op keer zeggen – ik blijf me verbazen over al het moois dat Gouda te bieden heeft. Op de markt was het echt onwijs druk, terwijl het “achter de kerk” heerlijk rustig was. Grappig die verschillen – terwijl het nog geen 100 meter van elkaar af ligt.

afterlightimage-16

Vervolgens belande we op het terras van het museum café. Je moet hier echt heen als je dit nog niet kent. Onwijs tof plekje met vriendelijk personeel. Het lijkt bijna alsof je hier even op vakantie bent!

 

Waar we trouwens voor naar de IKEA waren gegaan – vonden we niet. We wilden graag één kant van het balkon afschermen met een stuk bamboe of riet. Tijdens ons radlertje vonden we online bij de GAMMA precies wat we wilden. We besloten dus toch nog even daar heen te gaan.

Zo gezegd, zo gedaan..
Het rechter deel van ons balkon is eindelijk “zo goed als af”! *big smile*

afterlightimage-15

Zondag 6 mei

YES! Beach day! Één van m’n favoriete plekjes op deze planeet. Als je nog geen “vakantie” gevoel had met dit weer, kreeg je dat wel door deze plek.

afterlightimage-19

Eerst was het tijd voor een bakkie koffie. We moesten allemaal nog even wakker worden, haha. Vervolgens zijn we lekker over de pier gaan wandelen.
Amber & ik wilde héél graag in het reuzenrad – want hallo.. Dit moest je toch wel echt een keer gedaan hebben op dit plekje. Zo gezegd, zo gedaan!

dd941b21-526a-4524-835f-9b34c7df73e8

Onder het genot van een ijsje zaten we lekker naar buiten te kijken. En hadden we allemaal even zo’n “ik check even m’n telefoon – momentje”.. *gek lachje*
Ik had het wat spectaculairder verwacht maar hey.. Dit hebben we ook weer een keer gezien!

 

Vervolgens was het alweer tijd om lekker even wat te gaan lunchen – maar vooral ook drinken. Want jeetje.. Wat een hitte zeg! Het leuke aan dit weer is (en ook aan deze plek) dat je heerlijk mensen kunt kijken. Ik kan hier echt van genieten hoor, haha.

afterlightimage-18

Na dit dagje strand sloten we dit pre-vakantie’tje af bij mijn ouders thuis. De BBQ werd lekker aangestoken en we konden lekker even bijkomen in de schaduw. Ook mocht ik even deze dikke beer (zie Simba hier beneden) knuffelen. Speciaal momentje want dat laat ‘ie niet zo vaak toe 🙂 #catmom

 

Wat heb jij gedaan met dit lekkere weer?

See you next week! Liefs.

28 reacties op ‘MY WEEK IN PICTURES. #7

  1. Geweldige foto van jullie bij het strand! Wij gingen vorige weer naar Europa-Park in Duitsland. Niet t beste weer maar dat maakten de geweldige achtbanen gelukkig wel goed.

    Liked by 1 persoon

  2. Wat een heerlijke week heb je achter de rug! Ik herken het bij Ikea, nog even dit kaarsje en die theedoek, haha. Je hebt me wel heel erg nieuwsgierig gemaakt naar je geheim hoor, haha!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s