Nemo’s hippe snuffelzakjes!

Hi there! Deze post is onwijs leuk voor iedereen máár vooral voor degene met katten. Nemo mocht namelijk de “Hippe Snuffelzakjes” van SylviaKattenoppas Zwanenburg uitproberen!

img_0030


Ik ontving deze té schattige speeltjes in een hersluitbare zak (pluspunt want anders kon meneer Neemster er meteen bij) met een té schattige sticker erop van Sylvia haar eigen poes mét de speeltjes. Ik was er van overtuigd dat de speeltjes veilig lagen op de eettafel in deze zak. Op de één of andere manier rook Nemo toch het 🌱kattenkruid🌱 en hij begon raar over de tafel heen te “kroelen” en te “likken”.

Deze speeltjes waren op dit moment al goed gekeurd door hem! Haha.

cedd93b7-84b8-4d5f-a95b-3fa0fae2d871-1

De snuffelzakjes lijken op kleine kussentjes. Ze voelen zacht aan en ik merk aan Nemo dat hij hier ook op wil liggen tijdens het spelen. Super schattig! Maar niet alleen liggen hoor.. Hij likt het snuffelzakje he-le-maal af – tot aan “doorweekt” -heid toe (is geen woord maar klinkt wel leuk, haha) – slaat ermee in het rond en probeert ze te knuffelen. De zakjes zijn licht dus hij kan er alles mee doen wat ‘ie maar wilt!

Wat ik zelf zó leuk vind aan de zakjes is, dat ze allemaal verschillende printjes hebben en er toegankelijk uit zien. Zoals ik al zei zijn de zakjes licht en merk ik meteen aan Nemo dat hij er enthousiast van wordt.

Sylvia is een kattenoppas. Geen “normale” oppas die katten/poezen even wat te eten of drinken geeft of even snel een aai geeft. Ze verzorgt deze beestjes echt op maat. Met toestemming van het baasje neemt Sylvia speelgoed mee (o.a. denkspelletjes) en ze verzint ook zelf spelletjes (bijv. snoepjes zoeken tussen een berg met rietjes). Ze probeert het zo leuk mogelijk te maken voor de katten.

Wanneer er een kat jarig is op de dag dat zij oppast maakt ze er een feestje van! En bij een feestje hoort een (katten)taart, wat slingers én een cadeautje! Hoe leuk is dat!

Doordat ze zó ontzettend veel bezig is met deze beestjes, weet Sylvia heel goed wat katten fijn vinden. Ze liet een paar zakjes met catnip ( 🌱kattenkruid🌱 ) maken voor haar oppas katten. Ze reageerde er allemaal onwijs enthousiast op. En zo kwam Sylvia op dit idee!

Website – http://kattenoppaszwanenburg.nl/

e13a49db-af8e-4e88-bf42-ea875bf75c3e

Ik was al enthousiast bij het zien van de speeltjes die Sylvia bedacht om de katten nog meer een plezier te doen – maar toen zij mij vertelde wat ze allemaal met deze beestjes doet.. Was ik helemaal verkocht!

Hoe fijn is het, dat er zulke mensen bestaan op de wereld? Ik wist dit niet en ik heb op deze manier nog nooit van zo’n fijne, enthousiaste maar vooral liefhebbende oppas gehoord.

Máár even terug naar de snuffelzakjes! Deze zijn dus gevuld met 🌱kattenkruid🌱. Op dit moment is Sylvia volop bezig met de zakjes én komen er allerlei printjes beschikbaar.

Deze toffe zakjes kun je vinden in dierenwinkel “Saskia’s Dierenpaleis” in Zwanenburg. Ik woon helaas niet in de buurt maar daarom ben ik o-zo blij met het internet!

Via facebook óf via dit mail adres – hippesnuffelzakjes@hotmail.com – kun je deze toffe speeltjes bestellen!

De snuffelzakjes met super leuke designs worden per 2 stuks verpakt in een hersluitbaar zakje voor €9,95.

22 reacties op ‘Nemo’s hippe snuffelzakjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s