Things I loved in April

Hi there! Inmiddels is het alweer de laatste dag van april.. Wat gaat de tijd toch bizar snel! Het is weer tijd voor “Things I loved in..” De afgelopen maand mochten we lekker genieten van het zonnetje, hopelijk komt deze snel weer terug! Anyway, ik wil graag mijn blije momentjes met jullie delen. Hopelijk maak ik jullie hier ook blij mee en staan jullie even stil bij jullie eigen “geluks-momentjes“! Enjoy!

1.★ Het blije gezichtje van mijn zusje zien terwijl we in een mega rij staan te wachten voor een Q&A met Milan Knol
2.★ Met m’n slaperige ochtend – hoofd in de auto (deze meid heeft drie weken de auto van mama!!) naar het werk rijden met 538 op de achtergrond. En o-ja! Dat het ook gewoon al lekker licht is wanneer je de deur uitstapt
3.★ Bryan aankijken en precies weten wat hij denkt
4.★ M’n aller eerste bloggers meeting (FOOD-HOTSPOT #1 – Anne&Max De Fred). Eigenlijk ging ik al door het lint toen ik de uitnodiging over de mail toegestuurd kreeg
5.★ Voor het eerst een jurkje zonder panty aan trekken
6.★ Ijsjes! Maar dan wel even die speciale “Kom Kayl, we gaan een ijsje halen na het eten” – ijsje
7.★ Na 4 weken ein-de-lijk weer een hele dag kunnen werken. Wat heb ik m’n kiddies gemist. Love my job!
8.★ Ontzettend lieve reacties ontvangen in real life maar ook op mijn jubileum blog. (Lees hier // Personal – één maand bloggen)
9.★ Cadeautjessssssss *doet een dansje* én dan vooral die onverwachtse 🙂
10.★ Uitslapen
11.★ Pancakes for breakfast!
12.★ M’n kledingkast her-ontdekken en bepaalde items met elkaar matchen waarvan in niet wist dat dit zó leuk kon staan
13.★ Voor het eerst na een lange werkdag op het balkon ons avond maal eten terwijl Nemo met buurman Luuk aan het “praten” is. Dát is echt zo’n “ik heb alles wat ik op dit moment wil” – moment
14.★ Koffie in de ochtend (volgens mij ben ik echt oud aan het worden.. Haha)
15.★ Radler! .. Joehoe, radler! Dit drankje + het zonnetje óp het terras!
16.★ De opening van de nieuwe perry flagship store! Dit was echt té gek. Kijk hier hoe ik dit beleefd heb –> Opening Perry Flagship Store in Utrecht!
17.★ Hét moment dat mijn wordpress blog een eigen domein kreeg
18.★ Horen van ouders (op het werk) dat ze me gemist hebben (toen ik met m’n enkelbanden thuis zat) én dat ze erg blij waren dat ik er weer was! En dan nog niet te beginnen over die heerlijke blije bekkies van m’n kiddies!
19.★ Mijn maan-oorbel vinden onder m’n kussen! (ik had me er al bij neer gelegd dat ik deze buiten verloren was..)
20.★ Ik ben eerlijk geweest tegen over mezelf – over bepaalde gevoelens naar andere mensen toe, vervolgens heb ik dit ook geuit *kijkt stoer*

Ik denk dat dit een mooie “20” was om deze maand mee te eindigen!

Deze maand heb ik veel mogen ontdekken en ondernemen in het kader van mijn blog. Onwijs gave ervaring(en) maar ik leer mezelf ook echt enorm kennen. Gek dat je door het bijhouden van zo’n lijstje, even kunt stilstaan en beseffen hoe goed het leven is. En wat er nodig is voor zo’n gelukkig gevoel. Ik heb nu al zin in volgende maand! Er staan toffe dingen op de planning. En.. Ik hoop op nog meer zon!

Ik ben heel benieuwd waar jij deze maand blij van werd?

14 reacties op ‘Things I loved in April

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s