MY WEEK IN PICTURES. #6

Hi guys. Deze week was het zonnetje even op vakantie geloof ik! Gelukkig kwam hij op de momenten dat hij nodig was – wel lekker door. Ik heb dan ook een fijne én relaxte week gehad.. Iets met veel winkelen, het verjaardags feestje van Willem & wat nieuwe (TE LEUKE) foto’s van Nemo. Enjoy!


Dinsdag 24 april

Ik móest en zou een foto plaatsen van het feit dat ik deze avond pancake’s at (favo). Maar.. Ja.. Eh.. Ik vergat er een foto van te maken en het rare was..

ZE WAREN ZO SNEL OP.. *kijkt zielig*

Dus sorry.. Je moet het even met dit stukje tekst doen..

Woensdag 25 april

Vandaag begon ik de dag lekker rustig aan. Ik sliep vannacht niet al te best dus ik had aardig last van opstart problemen.

snapseed-6

Ik dook vervolgens achter de laptop én toverde “FOOD-HOTSPOT #2 –​ Smood Juicebar” online! Dit meisje kan zo intens gelukkig worden van die “publiceer” knop. Ik ben ook echt zo’n type die 10 minuten naar haar eigen blog kan staren, haha.

Sorry not sorry! Ga ‘m snel even bekijken want je kunt een smoothie date winnen!

Vervolgens was het tijd om aan te kleden want ik had afgesproken met mijn oma! Nemo leek het hier alleen niet mee eens te zijn.. Kijk dat boeffie nou eens liggen op m’n broek *hartjesogen*

Donderdag 26 april

Vaak merk ik dat ik toch echt wel “op” ben op donderdag.. Ook vandaag is dit van toepassing. Gelukkig geen Koningsnacht voor mij! Even bijtanken met Utopia & Tempation; mijn guilty pleasures..

cedd93b7-84b8-4d5f-a95b-3fa0fae2d871

Nemo ontving ook een cadeautje in de brievenbus. Hij mag de nieuwe snuffelzakjes van Kattenoppas Zwanenburg testen! Deze lagen in een plastic zak op tafel. Nemo kon de catnip er al doorheen ruiken.. Het resultaat was een verliefde kat die zijn tong over de tafel liet gaan, ‘m kroelde én knuffelde. Gek beest!

Binnenkort zal ik samen met Nemo de snuffelzakjes reviewen!

KONINGSDAG – Vrijdag 26 april

“Er is er één jarig, HOERA – HOERA..”

afterlightimage-8

Van harte gefeliciteerd, Willem! Altijd leuk – zo’n dag in het jaar dat je vrij bent van het werk én je “verplicht” moet feesten, haha. De afgelopen jaren waren wij (ons vriendenclubje) altijd te vinden op Kingsland. Dit jaar wilden we iets anders uitproberen. Zodoende gingen we naar Radio538 in Breda.

 

 

 

Achteraf gezien lag de leeftijd erg laag, was er één podium (toch wel fijn als je kan switchen van podia wanneer er iets speelt waar je niet zo “fan” van bent) en er waren toch eigenlijk wel te weinig eet tentjes voor het aantal bezoekers.. Maar hey. Dat mocht de pret niet drukken hoor! We hebben het erg naar ons zin gehad én de silent disco was echt tha bomb!!!! (hier heb ik geen foto van.. #baalmomentje, wel wat filmpjes maar deze zal ik jullie besparen.. Haha :-))

View this post on Instagram

🧡

A post shared by 𝙺𝚊𝚢𝚕𝚎𝚎 🐯🌿 (@kayl.geurts) on

Wat ik erg tof vond is dat bijna iedere artiest even stil stond bij het overlijden van Avicii. Bij Hardwell kreeg ik er zelfs kippenvel van! Hij mixte een paar nummers en gooide zijn handen in de lucht, in de vorm van een hart. Iedereen deed mee.

 

 

 

Het weertje zat ook enorm mee. Af en toe een fris windje en wat spetters maar de zon was er het meest! En ja.. Ijsjes! Die horen er dan natuurlijk bij. Yummie for our tummy!

Conclusie – hele fijne én gezellige dag gehad. Maar stiekem miste ik bepaalde muziek stylen toch echt wel én is het leuk om de ruimte te hebben om wat heen & weer te lopen. Dus… 538, je was top! Maar volgend jaar ben ik waarschijnlijk toch ergens anders te vinden! 🙂

afterlightimage-6
Dit blousje kocht ik speciaal voor vandaag! Link – Webshop Pieces

Zaterdag 28 april

Ons energie level was erg laag vandaag.. Het fijne aan deze zaterdag was, dat het voelde als een zondag. Dus.. Morgen nog een dag weekend! Yes!

We reden even naar tuincentrum Bosrand. Nog nooit waren wij hier geweest maar wat een leuke plek!

 

 

 

Eigenlijk waren we opzoek naar spullen (en inspiratie) voor het balkon. Genoeg gezien maar niet gespot wat wij in gedachte hadden. Wel hebben we een nieuwe plant-buddy gekocht, wat mini cactussen én een eetbare plant voor onze Neemster.

fee1d483-f623-4e83-8e31-22fb9374ef30

Onze plant-vriend moet nog wel even overgepoot worden hoor! Hier had ik totaal geen zin in dus dat komt morgen wel weer, haha. Ik (wij) ben er héél blij mee. Groen in huis geeft een heerlijk sfeertje én breekt de boel qua kleuren ook!

Aan het einde van de middag belandde we in een dipje. We besloten een pizza te bestellen en lekker achter de televisie te kruipen. Heerlijk, zo’n zaterdag/zondag – dag!

Zondag 29 april

Vanmorgen kwam m’n mama even op visite én daarna zijn we naar Rotterdam gereden. Even wat winkeltjes kijken! Uiteraard kwam ik niet met lege handen thuis 🙂 Ik vond een lichte spijkerjas – oversized (wilde ik al een hele poos), een zwart jurkje & een toffe jumpsuite!

 

 

 

Verder was deze zondag totaal niet spannend. En weet je? Ik HOU er van!


Zaterdag liet ik een foto zien van onze nieuwe plant-vriend.. Regelmatig ontvang ik complimentjes over de inrichting van ons huisje. Nu lijkt het mij erg leuk om jullie een “tour” te geven door ons huis heen, met wat weetjes over onze inrichting & keuzes.

Lijkt dit je leuk? Laat het even weten in een reactie! 🙂

Ik hoop dat je genoten hebt van jouw week! Staan er al toffe dingen op de planning voor aankomende week? Tot lees!

26 reacties op ‘MY WEEK IN PICTURES. #6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s