MY WEEK IN PICTURES. #5

Hi guys. Gezellig! Weer een nieuwe week met vooral héél veel zon. De Lente is voor mij officieel begonnen én ik hou er van. Ik kan niet wachten om op de “publiceer” knop te klikken en mijn week met jullie te delen! Enjoy!


Dinsdag 17 april

06D719FD-5EED-4496-B0E2-3137289C622C

19:05 uur – Gewoon.. Omdat dit een mooi kiekje van vandaag was. En omdat ik nu even geniet van m’n reis terug naar huis terwijl het zonnetje in m’n gezicht schijnt (en voor degene die naast me, hier in de trein zit en veel moeite doet om zijn nek te verrekken zodat hij mee kan kijken op mijn scherm – Hey hoi!). Happy girl here!

Deze avond had ik even zo’n “ik ben enorm trots op mijzelf” momentje. Het is namelijk een feit dat mijn blog haar eigen domein heeft!

Naamloos.png

Woensdag 18 april

Vanmorgen moest ik even langs het ziekenhuis om te checken hoe het met m’n enkel ging. Rustig aan opbouwen zonder brace! Eindelijk na vijf weekjes is het einde in zicht. Met dit heerlijke nieuws én het zonnetje – fietste ik vrolijk naar huis.

Thuis bakte ik een bananencake voor een babyshower die ik morgen na het werk heb. Vervolgens dook ik samen met Nemo meteen het balkon op. Nemo begint het buiten steeds leuker te vinden. Zijn hobby is nog steeds loeren naar Luuk, de buurman-kat. Luuk zat vandaag binnen maar dat weerhield ze allebei niet om tegen elkaar te mauwen 🙂 Who’s tha boss?

66f09f5c-3269-4adf-9417-8ee99d7cbbb6

Wat een heerlijk weertje! Kan het niet genoeg zeggen.. Maar “mogen we dit vanaf vandaag elke dag? Tot eind september, ofzo?” .. Verder kon ik vandaag heel erg genieten van het feit dat ik, buiten het ziekenhuis om, niks op de planning had staan!

Donderdag 19 april

PROOST OP HET WEEKEND!

Hij begon in iedergeval al erg goed met dat heerlijke avond – zonnetje. Na het werk was het tijd voor de babyshower. Deze was op een terras in Woerden; “De Pompier”. Klein tentje met een enorm terras midden in het hartje van Woerden.

Geslaagde avond!

 

 

 

 

Vrijdag 20 april

Date day with Cindy! Een mini roadtrip naar Noordwijk. En geloof me.. Dat was dit. Cindy heeft een vreemde navigatie in haar bezit, die het nodig vond om ons rondjes om de wereld te laten rijden. Totaal niet erg wánt we kwamen plots een bloemen veld tegen! HATSSSSS.. Ze reed der auto, nog voor ik het door had, aan de kant en binnen no time stonden we te genieten van alle geuren en kleuren om ons heen.

Het grappige was dat wij niet de enige waren die daar wilde stoppen. Zo kwam er een Amerikaans stel op hun fiets – aan fietsen. We raakte met hen in de praat en hadden een lolletje over “Gouda” en het uitspreken hiervan. Leuk wereldje!

afterlightimage-3

Vervolgens reden we verder naar Noordwijk. Onze buikjes begonnen al aardig te rammelen dus gas op die lolly!!

be23b43a-5766-438b-933c-57c594020bd1

Eenmaal aangekomen was het nog een klus om ergens een eet tentje te vinden. Cindy, heeft net zoals ik, een soort “fobie” voor vis. Misschien voor haar iets minder dan een fobie maar ik ga hier echt niet goed op, haha. Dus alles wat leek of klonk als vis, liepen we al voorbij. Tof hoor, als je bij de zee bent *lacht hardop* Het grappige is, dat we uiteindelijk zijn beland bij een super tof strandtentje wat klonk als een “vis restaurant”;  Strandpaviljoen De Zeemeeuw. Plus punten voor ons!!

 

 

 

 

Het is echt zó heerlijk om rond te dwalen op het strand. Ik krijg er echt een enorm rustig gevoel van; alsof ik op vakantie ben.. Gek maar super lekker!

Houd jij ook zo van het strand?

 

 

 

 

’s Avonds deden we een drankje met vrienden van ons in de stad. Heerlijke vrijdag als je het mij vraagt!

Zaterdag 21 april

Vandaag was druk ingepland maar ik had er enorm zin in! ’s Ochtends mocht ik aanwezig zijn bij de opening van de nieuwe Perry flagship store in Utrecht. Dit was zo’n vette ervaring!

We kregen een “media pas” (voor alles is een eerste keer!) *kijkt stoer* én mochten eerst even wakker worden met een onbijtje ala overnight oats van “SLA“. Daarnaast proefde we verschillende sapjes van “JUIZ~S“. Jeetje, wat een heerlijkheid!

Er vond een rondleiding plaats, een optreden van een toffe band, een Q&A met een hockeyster én een HIIT Training.

Lees – Opening Perry flagship store in Utrecht! – voor all in’s & out’s van dit event!

ceaac926-0d41-485c-98b2-46d2035664e5

Vervolgens zijn we naar het schattigste tentje van Utrecht gelopen voor een té heerlijke lunch bij de “Smood Juicebar“. Hier ga ik nog niet zo veel over verklappen want daar volgt een nieuwe FOOD-HOTSPOT blog over – later deze week! Ik kan je nu al vertellen dat je deze blog écht moet gaan lezen; iets met heerlijk eten, uitbreiding van de zaak én wellicht een give away!

img_9384

Na deze toffe ochtend/middag ging ik erg tevreden en gelukkig naar huis. Ik kan hier zó blij van worden! Vanmorgen voelde ik me nog (best) onzeker en wist ik niet wat me te wachten stond. Ik ontmoette enorm aardige nieuwe mensen, keek m’n ogen uit én stond heerlijk op m’n gemak 800 foto’s te schieten.

img_9474

’s Avonds waren we uitgenodigd voor een BBQ bij Bry’s ouders thuis. Bryan zijn broertje was gister jarig dus dit moesten we natuurlijk wel even vieren! Dit was tevens ook onze eerste echte BBQ van het jaar. Ik voel die zomerkriebels, jongens!!

Zondag 22 april

 

Nemo begreep er maar niks van vandaag! Zijn baasjes waren niet voorruit te branden. Toch wel echt fijn hoor, zo’n dag. Ik kan hier ook echt een mega lang verhaal van maken maar dat doe ik niet, haha. Onze dag bestond uit knuffelen, eten, Neemster vermaken, bloggen én wat wandelen. Thats it. Love it!


afterlightimage-5

“The past is your lesson. The present is your gift. The future is your motivation”

Ja. Ik wilde deze quote gewoon even delen. Deze vond ik van de week op Pinterest en hij beschrijft op dit moment zó goed mijn gevoel.

Is er een quote op dit moment, die voor jou van toepassing is?

See you next week!

36 reacties op ‘MY WEEK IN PICTURES. #5

  1. Wat een heerlijke week! En die foto’s in dat bloemenveld en op het strand.. WAUW!😍 Hopelijk blijft het mooie weer nu hangen zodat er nog meer zonnige zomer kiekjes gemaakt kunnen worden👌

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s