My favorite items #1

Hi guys! De afgelopen tijd heb ik écht te veel favorietjes binnen gekregen en gekocht! Het leek mij dan ook erg leuk om deze met jullie te delen. Kijk je mee?


★ Als eerste wil ik beginnen met mijn nieuwe favoriete webshop!

BY.NADI is echt the place to be voor té leuke sieraden & bandana’s. Ik ben vooral een enorme fan van de bandana’s. Super veel keuze! Deze bandana’s kun je heel goed matchen met verschillende outfits.

Het is ook echt een feestje om dit pakketje in de brievenbus te vinden en te mogen uitpakken!

Een pakketje ín een pakketje. Ik werd hier helemaal enthousiast van; echt een verwen momentje!

Processed with VSCO with a5 preset

Deze oorbellen zijn echt het schattigste ever! Goud is niet altijd mijn kleur maar ze matchen enorm leuk bij m’n zilveren maan-oorbellen. Mijn kettingen zijn ook een mix van goud en zilver; sluit héél leuk aan bij elkaar!

5D46C125-96E2-4F1A-859B-CA8E061980C3.jpeg

Vervolgens vielen mijn ogen meteen op m’n bandana’s!! Ik had er al één ontvangen; een roze met zwarte stippen. Heel happy mee maar ik wilde er toch nog een paar bij die wat makkelijker te matchen zijn bij m’n outfits.

Processed with VSCO with a5 preset

In dit pakketje vond ik nog twee kleine zakjes.. SPANNEND! Ik pakte deze snel uit en er verscheen een grote glimlach op m’n gezicht!

Processed with VSCO with a5 preset
Een enkelbandje én armbandje!

Kijk gewoon even op haar website, echt de moeite waard! Ook haar instagram moet je even bekijken! Je kunt “hier” haar items vinden maar ook leuke inspo lookjes om deze té gekke musthaves mee te rocken!

Website – BY.NADI

db19e3ac-2160-40db-a270-9ae53b8e1143

★ Ik kocht een giftbox van “Nuxe”. De laatste tijd heb ik erg last van een droge huid.. Komt ook vooral door het weer wat steeds omslaat. Ik merk dat mijn huid hier minder goed tegen kan en daardoor krijg ik last van (schrale) vlekken in mijn gezicht. Sinds ik de oil spray van Nuxe gebruik – heb ik echt nergens last meer van! Het ruikt ook nog eens lekker. Én nog een plusplunt – je kunt het ook op de rest van je lichaam gebruiken.

2c60c03e-8f89-4147-8ccd-c25464806a36

In dit pakket zat ook een lippenbalsem én handcrème. Je droge lippen verdwijnen als sneeuw voor de zon! De handcrème heeft een fijne structuur en ruikt heerlijk! Top spul.

Website – https://be.nuxe.com/nl

★ Our next stop is mijn nieuwe hoesje van Paradise Amsterdam. Dit is een webshop met awesome telefoonhoesjes. Ik heb echt té veel verschillende hoesjes; voor bijna iedere outfit één. Inmiddels heb ik er al een paar van Paradise Amsterdam in mijn bezit én dit zijn oprecht de fijnste en leukste hoesjes die je om je telefoon kunt hebben!

Processed with VSCO with a5 preset

Ook dit pakketje is een feestje om te mogen krijgen! Deze moest en zou ik in de auto uitpakken onderweg naar een afspraak.

Ik kon gewoon niet wachten! Deze meid werd gillend gek toen ze het hoesje zag….

Processed with VSCO with a5 preset

LEAVES! Loving leaves! Deze is té leuk nu het weer ook steeds lekkerder aan het worden is. Té blij mee! Dit is een wat dunnere case die wat gladder aanvoelt maar ze hebben voor ieder wat wils. Dus, ga snel even kijken!

Gebruik “kayl.geurts” als kortingscode en ontvang wat korting op jouw case!

Website – Paradise Amsterdam

★ Als aller laatste deel ik graag met jullie m’n fav item e-ver. Mijn Fossil Smartwatch

Het toffe aan dit horloge is dat het oogt als een “normaal” horloge. Hij is heel sierlijk en niet te groot. Hij valt dus totaal niet op. Iedere dag kan ik kiezen voor een andere look door het instellen van een wijzerplaat. Zelf heb ik een iPhone en dit gaat prima samen met dit Android horloge!

Ik ontvang al mijn meldingen én ik kan mijn telefoon opnemen wanneer ik zie dat ik door iemand gebeld word. Super handy dus!

Website – https://www.fossil.com

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen tijd?

30 reacties op ‘My favorite items #1

  1. Ja! Stappen, calorieën, verschillende workouts kan ‘ie meten/bijhouden, etc. Ook kan je bijvoorbeeld de app “Lifesum” downloaden en dan kun je alles wat je eet zelfs erin zetten! Zitten zoveel opties op!

   Like

 1. Oeh, wat een mooi horloge! En fijn dat je de display kunt veranderen. Want ik verveel me toch wel heel snel met horloges! En hele fijne bandanas/haarbanden. Heb je nog tips om ze goed te laten blijven zitten? Bij mij schuift het altijd zo snel naar de achterkant van m’n hoofd…

  Liked by 1 persoon

  1. Ik vind het ook heerlijk om ze steeds te veranderen. Passen ze ook zo leuk bij m’n outfit!
   Deze bandana’s, die ik heb, kun je zelf bovenaan knopen dus ik doe ze altijd iets strakker en met schuif speldjes aan de onderkant vast maken! Werkt goed!

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s