MY WEEK IN PICTURES. #4

Hey guys! Voordat ik begin wil ik even een mededeling doen. ALLER EERST – onwijs bedankt voor alle toffe reacties die ik zowel onder deze artikelen krijg én in real life. Heel tof om te horen en dat maakt het nog leuker om te doen!

Ik heb er wel even bewust voor gekozen om “my week in pictures” te laten beginnen op woensdag.. Dit omdat mijn vaste werkdagen maandag, dinsdag en donderdag zijn. Twee weken achter elkaar lezen dat ik in de file sta óf sta te wachten op het station is dikke prima.. maar every week….. Dat doe ik jullie niet aan! Mocht ik om welke reden dan ook vrij zijn op maandag/dinsdag (of is er iets speciaals aan de hand), betrek ik ze uiteraard wel bij de blog! Enjoy reading!


Woensdag 11 april

Vandaag had ik een off day. Lastig momentje om hier aan toe te geven maar inmiddels weet ik dat dit erbij hoort.. Gevalletje “te veel plannen en doen” terwijl mijn hoofd dat allemaal niet “aankan”. Dus.. Chillmodus aan vandaag!

Ik ontving Nemo zijn verjaardag cadeautjes & kocht alvast een feestmuts voor hem!

Toen Bry thuis kwam had hij een cadeautje mee voor mij! YES, EEN BULLET JOURNAL! Deze wilde ik echt al een hele tijd. Jij kunt zeker wel raden wat ik de rest van de avond gedaan heb?! 🙂

Nog tips voor een beginnende bullet-journal’er (is dat een woord, haha)?

Donderdag 12 april

img_8706

Há! Wat een heerlijke dag was dit! Mijn pootje werkte echt enorm mee tijdens het werken, er stond géén file & mijn Instagram tikte de 1000 followers aan *kijkt stoer* En oh-ja, Temptation Island rockt mijn donderdagavond hoor!

Vrijdag 13 april

Vanmorgen was het tijd voor zo’n half jaarlijkse check bij de tandarts. Zo niet mijn ding! Er is nooit (even afkloppen) iets ergs aan de hand met m’n tandjes dus ik stond binnen vijf minuten weer buiten; das dan toch wel weer een opluchting, haha.

Processed with VSCO with a4 preset

Vervolgens stond er een nieuwe hotspot – lunch date op de agenda; Rolph’s Deli in Rotterdam. Het grappige is dat Romy & ik, over en weer hotspots naar elkaar sturen die we willen uitproberen. Deze stond al een langere tijd op ons lijstje en jeetje.. Ik kan je nu al zeggen dat het een dikke aanrader is!

Het was al heel fijn binnen komen bij Rolph’s Deli. Je kijkt weliswaar meteen de open keuken in en je hebt gelijk contact met het personeel. Ik voelde ook echt meteen een klik met de mensen die hier werkten; ze maakte een vriendelijk praatje en oogde heel open. Hou ik van!

img_8701

Wij besloten eerst even te beginnen met een Chai Latte. Één van m’n favoriete drankjes. Het leuke aan dit drankje is – is dat hij overal anders smaakt. Dit is niet altijd positief maar bij Rolph’s zeker wel! Jammie! Wat we wilden gaan eten was inmiddels ook al snel besloten…. PANCAKES – met bananen, bosbessen & aardbeien topping.

Vervolgens zijn we lekker een stukje gaan lopen. We kwamen op en langs plekjes die voor mij onbekend waren. Leuk, toerist in eigen land! Ook kwamen we langs het Maritiem Museum. Dit zag er tof uit. Gauw maar eens een keer van binnen bekijken!

In de koopgoot kun je een soort “Expo” winkel vinden. Ik ben echt een enorme fan hier van! Ze hebben altijd leuke (en gekke) cadeautjes, interieur spulletjes én bureau artikelen. M’n oog viel meteen op deze té leuke katten bloem potjes.. Meenemen!!

img_8618

Zaterdag 14 april

Saturday is my fav day! Heerlijk ochtendje in huis gehad. Onze kledingkast opruimen stond ook écht op het lijstje vandaag. Altijd een enorme klus maar als alles dan weer op kleur hangt en mooi opgevouwen ligt, ben ik tevreden! Eens kijken hoe lang dit zo netjes blijft *gek lachje*. Mr Handsome vond het ook erg gezellig & kwam er even bij liggen!

Processed with VSCO with a6 preset
bowtie by FurreverFluffss

Vervolgens zijn we even naar de stad gereden en hebben we genoten van het bijna-doorkomend-zonnetje!

f448c6fb-5279-4b21-ba91-e016c3c76c4c.jpeg

Eigenlijk is Gouda echt een onwijs mooie & gezellige stad. Zo vaak kom ik niet meer in het centrum sinds wij ons eigen huisje hebben. Maar ik verbaas me er toch altijd over hoe fijn het voelt om daar te lopen.

Misschien een “top 5 mooie plekjes in Gouda” – blog opstarten? 🙂

Processed with VSCO with c1 preset

Aan het einde van de middag maakte ik een tripje naar Stolwijk. M’n broertje is één keer in de twee weken te vinden op een zorgboerderij. Daar kreeg ik een mini rondleiding van hem. Hij vertelde trots over wat hij allemaal mag doen met de boer. Leuk!

Deze zaterdag sloten wij af bij Bryan zijn ouders. Steengrillen! Gezellig!

Zondag 15 april

HAPPY 4TH BIRTHDAY, NEMO! Lees “hier” meer over Nemo’s verjaardag én zijn leuke verjaardag cadeautjes. Nemo ontving zelfs vandaag post!

Een echte blije birthday cat was hij!

M’n kleine zusje zit op de toneel school, hier in Gouda. Vandaag gaf zij een optreden en mochten wij hier naar kijken. Super leuk om al die kids als stuiterballetjes rond te zien huppelen!

Hebben jullie en fijne week gehad? Alvast een goede én zonnige nieuwe week toegewenst. See you laterrrr!

16 reacties op ‘MY WEEK IN PICTURES. #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s