PERSONAL – één maand bloggen

Vandaag een extra artikel omdat ik graag wil delen hoe ik me voel na één maand bloggen. Lees je mee?


Eigenlijk is de aanleiding van dit artikel een email van WordPress vanmiddag!

img_8504

Jeetje! Is deze maand al zo snel voorbij gevlogen? De tijd vliegt. Inmiddels heb ik een paar artikelen met jullie gedeeld en ben ik niet van plan om hiermee te stoppen. Ik ben normaal gesproken, als ik even eerlijk mag zijn, niet echt een held (of een ster, haha) in het uitvoeren van mijn ideeën omtrent mijzelf. Maar ik heb eindelijk iets gevonden wat écht bij me past en waar ik veel plezier in heb. Dus, als jullie het net zo leuk vinden als ik – ga ik gewoon door!

Het leuke is dat ik deze blog begonnen ben toen ik thuis zat met gescheurde enkelbanden. Al langere tijd dacht ik na over het opstarten van een blog. Maar zijn mensen echt geïnteresseerd in wat ík te zeggen heb? Wat maakt mijn blog speciaal? Hoe zouden mensen om mij heen hierop reageren? En zo kan ik nog een boek vullen met gedachtes. Toch overheerste mijn enthousiasme en ergens had ik dat dikke vette “schijt aan anderen” moment. En dat was het beste moment van 2018 tot nu toe! Blogbykayl kwam van de grond & ik was meteen al trots!

Inmiddels heb ik 8 artikelen geschreven en daarmee bijna 900 bezoekers getrokken die samen 2.288 pagina’s hebben bekeken. Daarnaast heb ik zo’n 28 reacties op deze artikelen gekregen. Nou, ik ben er aardig trots op hoor!

Ook heb ik deze maand al mijn eerste “event” bij mogen wonen. Lees “hier” over mijn brunch met andere bloggers bij Anne&Max. Daarnaast heb ik contact gehad met verschillende webshops & kwamen daar leuke dingen uit.

27d1fc92-9684-4d16-854a-7fe7f8ad65c3

Ik zit met een dikke glimlach naar m’n beeldscherm te kijken. Misschien omdat ik mezelf zie als een perfectionist met een rugzakje waardoor mijn leven heel vaak erg ingewikkeld is; Misschien omdat ik aardig onzeker ben wanneer het over mijn mening en mijn leven/keuzes gaat; Maar misschien moet ik op dit moment gewoon even héél trots op mezelf zijn.

Trots op BLOGBYKAYL

32 reacties op ‘PERSONAL – één maand bloggen

 1. Gefeliciteerd met je eerste blogjubileum. 🙂 Dat er nog maar een hoop blogs van je online mogen komen!!
  Ik weet nog goed, meer dan 7 jaar geleden, toen ik begon met bloggen haha. Ik zat met hetzelfde: wat vinden mensen nu aan mijn verhaaltjes? Toen besloot ik te bloggen voor mijzelf, en wie het wilde lezen en wilde reageren was uiteraard van harte welkom.
  Wanneer je schrijft over de dingen die je ter harte gaan is het bloggen goed en lang vol te houden. Succes met al je ondernemingen!

  Liked by 1 persoon

  1. Super lief! Thanks! 7 jaar.. Jeetje! Dikke respect! Haha. Maar ik denk inderdaad dat je gelijk hebt. Achteraf maakt het me ook helemaal niet uit hoe veel of wie het lezen. Ik kan m’n ei kwijt en ik vind het heerlijk! De rest is bijzaak! 🙂

   Liked by 1 persoon

 2. Fijn dat je het bloggen leuk bent gaan vinden! Ik doe het sinds september vorig jaar, en ben er ook erg enthousiast in geworden. Nu is het de kunst om bezoekers te houden en nieuwe te blijven vinden.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s