MY WEEK IN PICTURES. #3

Maandag 2 april

Happy Easter 2.0!

Nemo
https://goo.gl/TjjrfG – @worldofnemie – I’M A EASTERBUNNY- CAT TODAY 🐈🐰💗 Enjoy your monday!

 Vandaag stond ik al vroeg in de keuken om een bananencake te maken. Er stond namelijk een Paas brunch op het programma bij Bry zijn ouders.

7516780016_img_4345

Jammie Jam! Dat was lekker. Een tafel vol met lekker broodjes en hapjes. Daarna moesten er natuurlijk paas eieren gezocht worden 😊

Vervolgens hadden wij thuis een date night. We keken wat Utopia’s terug (guilty pleasure) en daarna “Escape Room” <– géén aanrader helaas.. het werd pas spannend in het laatste half uur. Bummer!

Dinsdag 3 april

Yes! Op naar het werk met de auto. Hoe fijn is dat! Hier genoot ik enorm van én zeker omdat het spetterde *gemeen lachje* Helaas stond er wel wat file. Maar hey! Ik mag niet klagen!

Woensdag 4 april

Processed with VSCO with a6 preset

Vanmorgen had ik een breakfast date met Lau. Even bijkletsen en wat happen! We zijn naar Lilith in Rotterdam gereden. Bijzonder toffe ingerichte tent! En je kunt er echt voor een goede prijs eten. Jammie!

Processed with VSCO with a4 preset

En kijk even naar die mooie gekleurde koffie’s hier beneden.. Helemaal verliefd op m’n blauwe Matcha Latte. Hij was nog eens lekker ook!

Processed with VSCO with a6 preset

Vervolgens was het Nemo-time. Hij is al een paar daagjes wat ziekjes. Ook moest hij even langs de dokter voor een prikje. Kroelen geblazen de rest van de dag!

Donderdag 4 april

Thursday is a workday! Helaas ging dit nog niet zoals ik gehoopt had maar hopelijk volgende week beter.. Toen ik terug thuis kwam lag er een onwijs leuk pakketje in de brievenbus! Happy girl hier!

Ook stormde ik op m’n snelst (dit kun je vergelijken met alles wat dus niet snel is, haha) naar Nemo. Gelukkig ging het al weer een stuk beter met hem!

Vrijdag 6 april

Vandaag mocht ik aanschuiven bij een (bloggers) brunch. JA, je leest het goed! *doet een dansje* Dit was een super unieke en nieuwe ervaring waar ik echt van genoten heb. Super tof om mensen op deze manier te ontmoeten én kennis te maken met het concept van Anne&Max. Lees “hier” hoe ik deze ochtend ervaren heb!

snapseed-1

Vervolgens heb ik zo’n 2 uur in de file gestaan. Dus.. Eh.. Ja.. Ik kan in ieder geval wel zeggen dat ik na deze week een file expert ben! *kijkt stoer*

70f7beb9-977a-40a1-a173-ff6816107a05

Zaterdag 7 april

DEZE ZATERDAG WAS PERFECT. Mede dankzij het heerlijke weer! Voor het eerst sinds een lange tijd écht kunnen genieten van een middagje Scheveningen. Normaal wordt je weg geblazen maar dit.. Dit was heerlijk!

11390FD1-1628-49EA-98B7-F9BF3FB7C3EA

Maar goed, even terug naar wat ik wilde typen! 🙂 Bryan doet met zijn werk mee aan de Roparun. Gisteravond & vannacht deden zij een test run vanaf Antwerpen. Bryan dook dus lekker zijn bedje in vanmorgen vroeg.

87CF23D3-5704-4F7F-8098-A3FEBD810D0B
https://instagram.com/p/BhRtFSxg1pT/ // unexpected friendships are the best ones 🦋💦💙

Toen zijn dag eindigde, begon de mijne! Samen met Cindy even lekker naar Scheveningen. Heerlijk middagje met goed gezelschap! Samen met onze manke pootjes de boulevard over.

D4353889-519E-480B-8FED-62A3F1CC0B06

En zon staat gelijk aan…… IJS ❤️

55B6DB42-F240-4634-9AAE-6C3787FEF048
https://instagram.com/p/BhRcekKgNEi/ – 07.04 // ☀️ life is always better @ the beach

Zondag 8 april

Vandaag waren wij lekker in en rond ons huisje te vinden. Alles even schoonmaken en het balkon weer lente – zomer proof maken! Hoe ons balkonnetje eruit ziet, laat ik nog even lekker in het midden. Volgt snel! *maakt een spannend geluid*

tempimageforsave-21

Wij dronken ons “aller eerste wijntje in de zon – op ons balkon” – dit jaar! Dit zijn echt enorme geluksmomentjes hoor.

img_8421

Nemo had ook zijn draai gevonden buiten. Eerst wat onwennig met zo’n lijn aan je halsband.. Maar al gauw had hij door dat hij van alles kon bekijken; ook zijn buurman “Luuk”!

Hoe was jullie week? Nog genoten van het lekkere weer de afgelopen dagen?

34 reacties op ‘MY WEEK IN PICTURES. #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s