FOOD-HOTSPOT #1 – Anne&Max De Fred

Vandaag is het tijd voor m’n eerste food – hotspot blog! En het is meteen een speciale! Ik was namelijk te gast bij (mijn eerste) bloggers brunch! Hoe gaaf én…. lekker!

Om eerlijk te zijn ging ik met knikkende knieën richting Den Haag. Ik ben een enorme controle freak en “het gevoel hebben dat je niet weet wat je kunt verwachten” valt mij altijd zwaar, haha. En het gekke was, ik stapte binnen bij Anne&Max én dat hele gevoel verdween. Ik kwam terecht in een huiskamer sfeertje. Overal zaten mensen te kletsen en lekker te genieten van alles wat op tafel stond.

Ik mocht door lopen naar boven. Daar vond de brunch plaats. Ik kwam terecht op een soort grote zolder kamer met een hele mooie lange tafel in het midden. Het gaf zo’n warm en gezellig sfeertje. Helemaal mijn style dus ik was op slag verliefd.

snapseed-1

Meteen mocht ik mijn eigen cappuccino maken. Tijdens het klungelen met de machine vertelde de koffie man 🙂 wat je allemaal moest doen om zo’n magisch bakje koffie tevoorschijn te toveren. Geloof me, dat is best wat! Maar, dan heb je ook zeker wat!

img_8195

Gauw daarna verschenen er enorme plateau’s met heerlijke lekkernijen. Hartige hapjes én zoete hapjes! Max, dé Max van “Anne&Max” schoof bij iedereen even aan en maakte een praatje. Zo vertelde hij bijvoorbeeld over de spreads; hoe deze gemaakt worden en welke ingrediënten daarin zitten.

7585928992_img_4381

Er was zoveel keus! En zoveel lekkers! Er stonden ook smoothie-sapjes op tafel. Stuk voor stuk heerlijk! Ik ben een echte liefhebber dus deze moest ik wel even proeven natuurlijk.

7585928992_img_4382

Aan tafel was het ook enorm gezellig. Iedereen zat op zijn/haar gemak te kletsen en er werden natuurlijk enorm veel foto’s geschoten. Vervolgens werden de plateau’s met zoete hapjes neer gezet. Dit was al een feestje om naar te kijken!

snapseed

snapseed-3

Het was echt enorm gezellig en het was super leuk om op deze manier kennis te maken met de kaart van “Anne&Max”. Veel variatie met echte kwaliteitsproducten. Een dikke aanrader! Ook als je vega(n) eet! Én wat ook zeker een pluspunt is, is dat niet alleen het eten insta-waardig is maar de plek zelf ook, haha.

Ga gauw zelf eens het sfeertje proeven!! Anne&Max De Fred kun je vinden op de Frederik Hendriklaan 166 in Den Haag.

http://annemax.nl

img_8196

27 reacties op ‘FOOD-HOTSPOT #1 – Anne&Max De Fred

  1. Wat super leuk! Het lijkt wel een soort high tea! En ik geloof het als je zegt dat het spannend was, vond ik ook het eerste bloggersevent. Ik ga je tip onthouden, want ik kom regelmatig in DH ☺

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s