MY WEEK IN PICTURES. #2

Maandag 26 maart

Vanmorgen kwam mijn moeder even langs met rozijnen eierkoeken! Yummm! Daarna besloot ik een planning te gaan maken met welke blogs ik me bezig wil gaan houden *doet een dansje*

Vervolgens ben ik even een luchtje buiten gaan scheppen om ook het voetje weer wat op gang te krijgen. En wát een weertje…. Jeetje! SPRING IS COMING. ☀

Dinsdag 27 maart

http://ap.lc/PEFVF – @worldofnemie – My humom is tired. So.. I’m tired. 🧘🏻‍♀️

Zo zag mijn.. eh.. “onze” dinsdag er vooral uit. Onwijs onrustige nacht gehad.. Dan is dit natuurlijk hét ideale medicijn! Dit, netflix én heel wat theetjes.

Woensdag 28 maart

Of we pannenkoeken wilde komen eten…. Hey mams.. Daar zeggen wij dus echt geen nee tegen!! Yammie yam. Ook was het tijd om even wat oude fotootjes terug te kijken.

Donderdag 29 maart

Vandaag stond mama haar operatie op de planning. Deze was helemaal in Nijmegen én ik ging gezellig met haar mee! “De twee mankenelissen op stap!” Wel even wat credits voor dit afgelegen ziekenhuis want hij ligt op een berg met een mooi uitzichtje. Om 11:00 mocht ze “inchecken” (hotel gevoel hier hoor) en vervolgens kregen we een pieper mee. Zo’n pieper die je ook wel eens krijgt als je op je pizza staat te wachten.. *gek lachje*

Om 12:30 was het zover en ging de magische pieper af. Ze kreeg een mooi blauw schort om en toen was het tijd om even afscheid te nemen – Tot zo lieve mama, you can do this!

Met Ronnie Flex voluit besloot ik even te gaan lunchen en de &C te lezen. Joe!

Eind van de middag was ze weer terug op haar kamer. Op naar huis! eh.. Naar de MC Donalds want dat wilde mama graag. Taxi éénbeen tot uw dienst! 🙂

F947AFED-B9B1-42F7-8ED8-36B1C5789908
Deze quote uit de &C MOEST ik nog even delen. Ik vind hem awesome; ik vond deze hele &C awesome!

Vrijdag 30 maart

tempimageforsave-11
Sushi date @ YoshiSusi

Vanmorgen kwam m’n lieve collega even bijkletsen onder het genot van wat theetjes en brunchbroodjes. Vervolgens had ik een date night met Cindy. We kennen elkaar (letterlijk) +/- 2 weken – en dit was onze aller eerste date ooit – maar zo voelde het totaal niet. Het feit dat ik een lotgenoot heb gevonden die precies op het zelfde moment haar enkelbanden scheurde én geen vis sushi lust – maakt deze vriendschap nu al awesome.

We liepen als twee manken met een zwangere buik van sushi naar buiten – opweg naar de bioscoop. “Mannen Van Mars” was dé film van deze avond. Dikke aanrader als je voor een avondje lachen met traantjes wilt gaan!

Zaterdag 31 maart

img_7706
http://wqd.nl/KuI9 – ☀️🐆🌸🌿

Vanmorgen had ik een afspraakje staan met Amber. Onze mannen gingen naar de “Autobeurs” en wij zaten elkaar de hele week al lekker te maken met de onwijs leuke paas donuts van Dunkin’ Donuts. Even snel naar Utrecht dus! Nu we daar toch even waren, moesten we natuurlijk even lunchen bij de Yoghurt Barn; ik HOU echt van deze tent.

img_7675
  http://wqd.nl/y413 – 31.03 // my yoghurt brings all the boys to the barn 🥛

Vervolgens wilde ik even naar de bijenkorf want ik had m’n oog al een tijdje laten vallen op een ring van LOTT. Amber zag een ketting van een kat en ik was meteen helemaal verkocht. Deze mocht ik meenemen en kreeg ik van Bry. Happy girl hier!

Zondag 1 april

tempimageforsave-14

HAPPY EASTER! Vandaag was er een YouTube event @ Slagharen. M’n zusje is echt een enorme fan van Enzo Knol dus hier wilde ze héél graag heen! Het zonnetje scheen zelfs zo nu en dan. Heerlijk!

img_7764
http://ap.lc/BaboF – 01.04 // you rock my world ⚡️🌹❤️

De wachtrijen voor de attracties vielen enorm mee. De wachtrijen voor de Q&A’s met de YouTubers overigens niet. HEEL BIZAR. Maar Novje was een happy girl. Geslaagde dag dus!

Wat hebben jullie deze eerste Paasdag gedaan? 🐰  See you next week!!

 

16 reacties op ‘MY WEEK IN PICTURES. #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s