Things I Loved In March

Het is heel belangrijk om stil te staan in het leven, om te kijken naar wat jou echt gelukkig maakt en waar jij je blij van gaat voelen. Dit zorgt er (denk ik) voor dat je positief in het leven blijft staan en alles uit het leven probeert te halen.

Ik ben het type meisje (of inmiddels vrouw? haha) die héél blij kan zijn met hele kleine geluk-makertjes. Natuurlijk ook de “grotere dingen”. Maar vooral die kleine momentjes zoals het zien van Bry met Nemo, de bezoekjes die ik kreeg toen ik met mijn enkel ziek thuis zat, in het zonnetje lopen & het fantaseren over bepaalde plannen die we hebben – daar voelde ik me echt een gelukkig mens door!

7996b5b8-4d63-452d-95a7-90f1a2c2587e

 1. ★ Dagje “roadtrippen” voor Bry zijn deelname aan de ROPARUN. Op naar Willemstad & weer terug. Deze meid was de chauffeur dus zij was helemaal in haar nopjes!
 2. ★ First time outside met onze Neemster! En wat was dit toch even spannend!
 3. ★ Paco de Alpaca knuffelen in Moordrecht. Ook al mochten we eigenlijk niet bij hem in zijn weiland komen. (sorry…. not sorry)
 4. ★ Nieuwe buren. Wat een geweldige serie is dit zeg!
 5. ★ Donuts eten met the people I love.
 6. ★ Onverwachts uit eten bij de beren. Die “onverwachte” dingen zijn hét leukst in het leven, hoor.
 7. ★ Voor het eerst samenwerking(s) e-mailtjes ontvangen. Dit maakte me toch wel even trots.
 8. ★ Helemaal verslaafd zijn aan Wordfeud. Gewoon, omdat het kan.
 9. ★ Onze mini roadtrip door de Ardennen plannen. Deze is in mei! *big smile*
 10. ★ De “nieuwe” Matcha Green Tea Latte bij de Starbucks, yummieyum.
 11. ★ Mijn “bagging around” bag ontvangen! Tot en met 18 april kun jij een eigen scoren met de kortingscode “KAYL10”. Kijk gauw even op baggingaround.etsy.com
 12. ★ BANGS.. Na heel lang overdenken, heb ik eindelijk een pony laten knippen. Vet blij mee!
 13. ★ Bry zien knuffelen met Nemo.
 14. ★ Een pas foto van mijn opa vinden in oma’s portemonnee. “Klik!” – even snel een foto maken want jeetje.. Ik mis hem.
 15. ★ Voor het eerst weer op ons balkonnetje zitten. Ook gelijk aan het plannen geslagen met wat we dit jaar gaan veranderen aan ons balkon. ZIN IN!
 16. ★ Zonnige winterdagen – Genieten van het zonnetje samen met het vriendje. Lente, kom maar door!
 17. ★ Nemo had een play date met Luuk, de buurman!
 18. ★ Een dagje naar Ouwehands Dierenpark.
 19. ★ Samen met Beau naar Ronnie Flex in december! *doet een dansje*
 20. ★ Stop!! Ik vergeet bijna het opzetten van mijn blog! Dit was toch wel een héél speciaal momentje.

Eind maart maakte ik dit artikel. Doordat ik alles vastleg op mijn telefoon – kon ik goed terug grijpen naar deze momenten. Aankomende maand ga ik hier nog bewuster mee bezig zijn en deze momenten meteen noteren wanneer ik voel dat deze mij een gelukkig gevoel geven. Ik heb er zin in! Laat de lente én april maar komen. 🙂

Ik ben heel benieuwd hoe jouw maart was? Wat maakt(e) jou blij?

 

31 reacties op ‘Things I Loved In March

 1. Wat gezellig, zo’n positief overzicht! Als er iets is waar ik blij van kan worden dan is het in het zonnetje lopen en zien hoe alles weer uitloopt, de bomen, de bloemen. Heerlijk is dat

  Liked by 1 persoon

 2. Wat een fijne hoogtepunten! Zo zie je maar weer dat het echt niet alleen de grote dingen zijn die er toe doen. En wat zijn alpacas toch leuk hé! Ik kan ook zo enorm genieten van deze mooie dieren en met mooi weer geniet heel de buurt zichtbaar mee van onze kudde! Haha

  Liked by 1 persoon

 3. Wat een gezellige blog. Ik word helemaal blij van de meest onbenullige en kleine dingen. Twee mensen die elkaar begripvol aankijken, een gazelle die over de duinen springt, de woestijn die na een avond in de mist een groene waas over zich heen krijgt…en zo kan ik nog wel even door gaan.

  Liked by 1 persoon

  1. Hahaha tof he! En eigenlijk mocht het niet want hij stond dus in een weiland waar we niet bij mochten.. maar dat wist ik niet dus was er gewoon heen gelopen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s