MY WEEK IN PICTURES. #1

Hi guys! Ik geniet ervan om leuke en mooie momenten vast te leggen op beeld. Momenten waar ik van geniet. Natuurlijk deel ik wat kiekjes op Instagram maar vanaf deze week post ik iedere week een diary online. Je zult deze iedere zondag hier vinden. Deze week is hij iets korter omdat ik ben gestart op woensdag!

Helaas zat ik de afgelopen twee weken thuis met het pootje omhoog.. Deze meid dacht met beide armen vol met cadeautjes (m’n kleine zusje was jarig), de trap af te huppelen. Dit ging helaas iets minder goed dan gepland.. Ik scheurde m’n enkelbanden..

Mooie tip – Loafers zijn leuk! Maar.. Niet echte ideale stevige schoenen, kan ik je vertellen 🙂

Maar goed! Inmiddels zijn we 1,5 week verder en ben in sinds gister GIPS vrij! Dat is een mooi begin!

Woensdag 21 maart

Even het huisje schoonmaken. Ken je dat? Ik hou er van en ik poets meer dan het eigenlijk nodig is. Sorry – not sorry. Maar soms sta ik echt even stil en realiseer ik me dat wij echt een héél mooi plekje hebben.

Vandaag was ook het hondje van mijn ouders jarig. Hiep hoera Romy – 1 jaar! De hele middag was ik lekker bij hun thuis. Even wat family time.

Donderdag 22 maart

img_6788

Ken je dat gevoel dat je intens vrolijk wakker ligt te zijn omdat je even naar je werk mag? Haha. Nou, ik had dat hoor. Vanmorgen ben ik even een paar uurtjes langs geweest. Voor een gesprek maar ook vooral om toch even te knuffelen.

Oh, en Nemo had weer eens besloten om een praat-sessie te houden met onze balkon duif. Yeei…….

Vrijdag 23 maart

Rustig dagje vandaag met véél theetjes, gezelligheid van m’n vriendinnetje Kirsten & date night @ home with my lovie. (Sneekweek was dé film van deze avond. Wij vonden hem niet zo..)

Zaterdag 24 maart

ac938e7c-9939-4024-9a59-e1d218db7c33

Mensen die mijn kennen weten hoe blij ik ben met het bovenstaande. Dit was het begin van mijn zaterdag jongens. Beau – I LOVE YOU! ♥

img_7039
http://ap.lc/P0voW – 24.03 // ☀️ chillin’ in le sun *steekt tong uit*

IK VOEL ME SERIEUS DE HAPPIEST GIRL IN THA WORLD. Vandaag zijn we lekker een middagje gaan wandelen (met onze nieuwe vriend “de roelstoel”) in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. EN WAUW; vriendje – zonnetje & diertjes.. Heerlijk! Laat de zomer maar weer komen 

Eenmaal thuis besloten – we voor het eerst dit jaar – het balkon op te gaan! Dit was ook Nemo zijn eerste keer. Onze onderbuurvrouw was ook lekker buiten met Luuk (haar kater). We besloten even naar beneden te lopen om te kijken of Nemo & Luuk elkaar mochten.. *grinnikt*

OK. Én dit filmpje, MOEST ik even met jullie delen. Dit is echt het liefste wat ik ooit heb gezien én heb vastgelegd ⤵

Zondag 25 maart

Sunday – funday! Vanmorgen begonnen wij de dag met lekkere broodjes. Vervolgens kwam Lau wat theetjes doen & hadden we een kleine mini borrel met Bry zijn ouders.

Als kers (“donut”) op de taart dit weekend – kwam Amber ons verblijden met DONUTS.

img_7257
http://ap.lc/ruEuc – 25.03 // all you need is pyjama’s & donuts 🤫 #happysunday

Wel moesten wij erg wennen aan dat uurtje voorruit op de klok. Had jij dit ook?!

——————————————————————

Zo! Dat was mijn aller eerste “week in pictures”. Laat gerust een berichtje achter wat je er van vond. Hope you liked it! Ik in ieder geval wel! *doet een dansje*

tempimageforsave-5
See you next week!

 

 

48 reacties op ‘MY WEEK IN PICTURES. #1

  1. Klinkt als een heerlijke week. Heb je de panda’s in Rhenen nog gezien? Lekker he dat zonnetje. De wereld lacht als de zon schijnt. Klok uurtje vooruit, daar had ik persoonlijk niet zo last van. Mijn kinderen helaas wel.

    Liked by 1 persoon

  2. Oh nee, je enkelbanden ! Veel beterschap meid, wees voorzichtig (ps: die schoenen koop ik dus nooit..)
    Je kat is echt superlief en zo schattig dat ie met de duif praat. Mijn katten maken ook geluidjes als ze vogels zien. En jup, ik moest ook wennen aan het uurverschil..

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s